wetgeving ivm houtstapels

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

gegroet iedereen.reeds geruime tijd ben ik begonnen (door de dure mazout) met het kappen en verzagen van hout voor mijn gezin.Met wat investeringen was ik vlug vertrokken.Al vlug was
mijn stuk grond ,dat ik speciaal huur, vol. (ongeveer 70 kubiek).Er was nog plaats voor kippen,dus goed gewerkt.
Nu ,is gebuur(die een zogezegde slaapziekte heeft,en naast een druke spoorweg woont) hierop tegen en heeft als het ware een lastercampagne tegen ons aangegegaan.Zaagmachien maakt teveel lawaai, haan kraait te vroeg,gaan klagen bij verhuurder en last bud no least: bij de gemeente.
Daar kreeg ik te horen dat men max 9,99kubiek hout mag stapelen per perceel.Dit is geen gemeentelijke wet maar dit staat opgenomen codex van de Vlaamse Ruimtelijke Ordening (slik).
Kan iemand mij hiermee helpen of dit waar is of niet?Is dit zo zijn er mijn inziens veel houtklievers die in overtreding zijn.
graag jullie reactie

Reacties

Snorkel,

Enkele artikels, voor u van toepassing.

Zaagmachien te luid : http://www.ingelmunster.be/gemeentelijke-diensten/milieudienst/hinder/geluidshinder/

Haan kraait te vroeg : http://merksem.net/regio/2005/april/hanen.shtml

Hout stapelen zou dat hier in staan ; http://www2.vlaanderen.be/ruimtelijk/wetgeving/codex/codex.pdf . ik vind niets.

Waar of niet dus? Ik weet het niet...

Alvast bedank, ivm stapelen heb ik mijn raadsman de opdracht gegeven dit uit te zoeken.Hij vondt dit ook typisch Belgisch.Natuurlijk zal dienst stedebouw van  mijn gemeente gemeente dit niet uit zijn duim zuigen.Of misschien wel.

Resultaat deel ik mede.

snorkel

 

Dag,
heb je al meer nieuws rond houtstapelen en hoeveelheid aub?
we hebben ook problemen met de buren en ze dreigen tot rechtbank.mvg
.