Solar Technics Zonhoven (S.T.B Installatie technieken)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Wij zijn van plan om een zonneboiler te plaatsen. Prijsgezien komt S.T.B Installatie technieken in Zonhoven (ook Solar Technics genoemd) er als beste uit. Is er iemand die ervaring heeft met deze firma?
Positieve of negatieve zijn allemaal welkom...

Reacties

WIj hebben ervaring met deze firma, die namelijk uit één persoon bestaat nl Patrick.

Onze ervaring is negatief, ziehier mijn verhaal dat start verleden jaar.

Omdat de premies in negatieve zin aangepast zouden gaan worden hadden wij verleden jaar besloten om nog voor een zonneboiler te kiezen. Echter zaten wij met verbouwingen die in 2012 niet meer afgerond konden worden maar wel ergens Q1 2013 en die een volledige installatie belemmerde.

Wij zijn op zoek gegaan naar iemand die de installatie in twee delen wou uitvoeren (Q4 2012 en Q1 2013). Bijgevolg werd de factuur volledig in 2012 opgesteld en ook volledig correct betaald in 2012, met de belofte dat hij het tweede deel kwam afwerken na een telefoontje wanneer wij klaar zouden zijn met de werken. Dit was gebaseerd op vertrouwen, daar waren wij ons bewust van.

In februari hebben wij terug contact opgenomen, en tot op heden hebben wij niemand meer gezien van deze firma.

WIj hebben al meer dan 10 maal telefonisch contact opgenomen, en zijn zelfs al ter plekke gegaan maar worden steeds met een kluitje in het riet gestuurd.

Bij deze wil ik u toch waarschuwen over deze praktijken vooraleer u met deze firma in zee gaat.

Indien u nog bijkomende informatie wenst, mag u mij steeds vrijblijvend contacteren.

Mvg,

Pascal

 

 

 

 

Er werd bij ons ook een voorschot gevraagd alvorens de werken zouden starten. Als ik dit verhaal lees dan sta ik hier toch een beetje argwanend tegenover :(

Alvast bedankt voor de reactie!

Hallo,,

Wij hebben ook negatieve ervaring met deze firma.

Deze zomer hebben wij een prijs offerte gevraagd aan verschillende firma's in Limburg om ons huisje te voorzien van een airco installatie. Deze firma had prijs / kwaliteit gezien de beste offerte, enin eerste instantie leek de contact persoon zeer vriendelijk.

Vorige maand hebben wij echter een probleem ontdekt bij onze installatie, wij hebben hiervoor de firma gecontacteerd.

Ze zijn bij ons langs geweest en STB beweerde dat dit probleem niet te maken had met hun plaatsing, maar dat wij hiervoor verantwoordelijk waren.

Na enige discussie begon deze persoon te dreigen, en heeft met slaande deuren ons huis verlaten.

Ondertussen hebben wij de ombudsdienst van test-aankoop gecontacteerd (wij zijn gelukkig lid),en zij gaan de zaak voor ons verder opvolgen.

wordt vervolgd...

R. Truyens

 

 

 

 

Alvast bedankt voor de reacties!

Wij hebben nog niet beslist maar met deze info gaat de keuze waarschijnlijk naar iemand anders...