milieubewuste loodgieter gezocht

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

We zijn al een tijdje tevergeefs o zoek naar een goede loodgieter, die milieubewust met ons wil meedenken, liefst omgeving Antwerpen.
Onze woning wordt stap voor stap gerenoveerd naar een (hopelijk) iets dat in de buurt komt van een LEW.
De meeste loodgieters die hier komen raden een grote ketel aan, maar ik ben daar niet zo zeker van. Ik vermoed ook dat ze het benodigde vermogen berekenen met een nogal ouderwetse formule....
Als je een goede loodgieter kent, die milieubewust werkt en denkt, laat het me weten!
Je kan ook reageren via toontoneman[at]gmail[punt]com
Alvast erg bedankt
Toon

Reacties

Probeer eens bij www.vuurvogel.be

Is bij ons geweest voor een en ander. Is wel van het Brusselse, dus weet niet of hij tot antwerpen komt, proberen waard in ieder geval.

Wel een hele avond voorzien, want hij is niet zo van binnenspringen, ketelformaatje zeggen , en buiten. Bouwplannen met de juiste opbouw van de wanden (U waarden etc) bij de hand houden. Warmteverliesberekening van het huis zal toch nodig zijn om de ketel juist te kunnen dimensioneren.

Alle bestaande radiatoren oplijsten (plaats in huis + afmetingen (BxHxD)) met een fotooke. Dan heb je ook een idee wat voor vermogen je kan afgeven in huis aan een bepaalde aanvoertemperatuur voor de cv. 

De rest moet je maar met hem zelf afspreken.

Veel succes!

Link werkt niet.

Erg bedankt voor de tip!!!

ik heb toen contact genomen met domeas en dat is wel goed gedaan ze, je moet maar eens surfen naar hun website www.domeas.be

Domeas is ook een promokanaal , lees : afdeling van het Italiaanse ENI ( ex Nuon ) net zoals vb Home Service of Home Maintenance van  Electrabel.

Deze energieverkopers zijn sponsors van deze aan huis - diensten. De bedoeling is wel degelijk om klanten te werven .

Shortcut = Het is beter om naar de VREG site  te gaan kijken wie de beste voorwaarden heeft.

Er is uiteraard een gebrek aan instant repair diensten en daar spelen ze handig op in.

Jonge onervaren klussers aanwerven is wellicht goedkioper dan baanaffiches en TV spots.

 

 

 

bij mij werkt link wel, en ziet er ook goed uit, bied toestellen aan met vermogen van 15 KW max, dit in tegenstelling tot vele anderen

 

succes ermee

 

De link werkt nu inderdaad wel (is dan ook bijna anderhalf jaar later ;-) ).