lechma kachels

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

kent iemand de inbouwcassetten van lechma die je op de verwarming kunt aansluiten

Reacties

jawel en ze zijn zeker aan te raden....

wij hebben er al een dik 1,5 jaar eentje in de living staan en zijn er zeer tevreden over!

grtz

Wij ook, nu bijna 3 jaar, tevreden gebruikers van een Lechma Prisma.

Groetjes,

Frank

De lechma-inbouwtoestellen waar u informatie naar zoekt worden op de 'Hout en groenwonen beurs' te Antwerpen voorgesteld door de firma AB-Therm.

Deze beurs vindt plaats in de Beurshallen van de Waagnatie op het Eilandje..... (7 en 8 november 2009)

Voor meer info of gratis kaarten kan U bellen naar het nummer 03/666.50.03.

www.houtengroenwonen.be

www.ab-therm.be

 

Ik heb er ook nog voor gekeken voor die Lechma.

Ik maak me toch wat zorgen over de levensduur van dit soort cv-haarden. De metalen omkasting kan doorroesten. Het minste lek en je kan je hele ommanteling afbreken en het ganse toestel er uit zwieren. Mijn vrouw zal content zijn. :-)  Het lijkt me niet dat het binnenwerk individueel vervangbaar is (of dat het roestvrij is uitgevoerd). Ik vind ook nergens iets terug van CO-uitstoot, keuringen, ...  (zucht)

Dienst na verkoop lijkt me ook een zwak punt. Een invoerder die volgende week misschien op pensioen gaat of stopt als hij iets vindt wat meer opbrengt en hup je kan je hulp gaan zoeken in Polen....

beste,

Er is een nieuwe verdeler. Kijk maar eens op hun site www.lechma-antwerpen.be ( ze verdelen in heel belgie)

wij hebben pas daar een haard gekocht en zijn ZEER tevreden. Hun dienst na verkoop zit nu wel goed. We bellen hun en dezelfde dag staan ze er!wij hebben hun leren kennen op de beurs"hout en habitat" in Antwerpen. hun staaldikte is ook dik genoeg, dus staat garand voor een lange levensduur. contacteer hun anders eens?

mvg

Maxim

De inbouwcassetten zijn kwalitatief zeer goed.
Ik heb er hier thuis reeds enkele jaren een nog nooit problemen met gehad.

 wij hebben er ook een staan sinds een half jaar (een doorkijk) en zijn er ook heel tevreden over. Wij hebben hem gekocht via de verdeler van www.lechma.be (Smeulders)