Solart Systems

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Heb een offerte ontvangen van de firma SOLART SYSTEMS uit LEUVEN. 4,60 Euro per Wp, zonder btw. Heeft iemand reeds met deze firma samengewerkt?

Reacties

onweer,

Contacteer Aten rechtstreeks via service@atenproducts.eu 

Ik heb ook Aten staan en ben zeer tevreden.  

 Jeanke M,

Het is algemeen geweten dat er einde 2009 en begin 2010 geen omvormers meer op de markt te verkrijgen waren.  Ik heb ook een Aten laten installeren omdat ik geen andere keuze had. Ik heb een update gekregen van mijn software in feb 2010 en alles werkt perfect.  

 KTMRACING

Volgens mijn informatie (via service@atenproducts.eu) zijn er meer dan 1500 ATEN omvormers geplaatst in Vlaanderen op het einde van 2009.  Dit was op een moment dat geen énkele andere fabrikant nog kon leveren.   

Toen ik met de gasten sprak die mijn installatie geplaatst hebben melden ze me met welke overmachts- situatie ze te maken hadden op dat moment. Het was hun prioriteit om op te leveren voor het einde van 2009 zodat zoveel mogelijk mensen 450 € konden krijgen ipv 350 €.  Bij mij hebben ze geplaatst terwijl het aan het sneeuwen was !

Diegene die erg laat bestelde in 2009 en nu slechts 350 € GSC krijgt kan best ook een beetje begrip opbrengen voor de waanzinnige situatie op het einde van 2009.  

Ik heb ook 4 maanden moeten wachten op Steve Jobs zijn eerste leveringen van de Apple iPhone wegens de overbelaste productie door de gigantische aanvraag.  

Het is toch logisch dat het niet zo gemakkelijk is om nà zoveel installaties in 2009 even alles gaan "om te ruilen" voor een ander merk van omvormer.

Meestal moeten de strings dan veranderd worden en men diende in 2010 nog een nieuwe keuring te doen én een  nieuwe VREG dossier in te geven... 

Iedereen mag op dit forum zijn mening zeggen: ik ben ook tevreden met de oplossing en mijn installatie werkt PERFECT.  

En als mijn installatie niet zou werken omwille van de omvormer, dan contacteer ik Aten via service@atenproducts.eu

 

 

autostop,

Bedankt voor de info.

Weet jij soms wie dezelfde zonnepanelen verkoopt als Solart Systems?

Groeten.

 

Onweer,

Het zijn standaard modules zoals door zovele installatie-bedrijven verkocht worden.  

De kans is zeer klein dat de modules het binnen 20 jaar problemen zullen opleveren.  

Er worden dagelijks Megawatts van zulke standaard en identieke modules in projecten doorheen geheel Europa geïnstalleerd.  

hoi,

hoop dat het nog niet te laat is maar ook ik heb 2 dagen geleden een brief gekregen van eandis dat ik van 450 naar 350 ga omdat mijn installatie geen visiuele keuring heeft gekregen in 2009.

heb al 8 GSC aangevraagt en gekregen aan 450€ en moet nu de 100€ teveel terugbetalen aan eandis dus val ik ook in de 350 regeling .

graag reactie hoever jullie staan met de rechtbank en of ik me kan aansluiten en wat het kost

ik kon ook niet vroeger reageren omdat alles werkte en ik 450 kreeg nu is het iets anders

bij mij staat ook op papier 1 sma en er zijin 2 atens geleverd

mvg

 hallo,

wij ziten in dezelfde situatie. We hebben ook net een herziening gekregen van Eandis en ook wij moeten geld teruggeven van de vorige

GSC's.

Alhoewel ik over mails beschik waarin Solart duidelijk vermeld dat alle aanvragen voor keuringen tijdig zijn doorgegeven kunnen we

geen geldig keuringsbewijs voorleggen voor 2009.

Vandaar ook mijn vraag om we ons bij iemand nog kunnen aansluiten om evetueel nog iets uit de wacht te kunnen slepen.