Polyurethaan ramen en deuren info aub !!!!!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hallo,

 

Heeft er iemand mss ervaring met polyurethaan ramen en deuren aub ???

Thanks WD

 

Reacties

Bedoel je met polyurethaan dan PUR (als extra isolatie in kader) of eerder PVC ??

Nee is een aluminium kern (profiel) overtrokken met een idd pur mantel rond die afgelakt word in de gewenste kleur. Zoals ze verwerkt worden bij Arcon in Hechtel.

ik ken ook alleen maar die fabrikant

ze zijn niet zoveel beter dan andere ramen, dus waarom zou je het doen?

ze zijn wel een stuk duurder

 

 

 

 

Dat stuk duurder valt nog mee in die zin dat de offerte die ik van hun ontvangen heb zich situeert in de prijsklasse van schuco corona CT70 5 kamer profiel.(het ramenhuis in Hasselt)

Dus daarom dat ik graag iets meer info had over de producten van arcon ;-) ... Krijg binnenkort nog een offerte binnen ivm schuco dus die twee kan ik dan onderling wel vergelijken , alleen ist niet zo makkelijk om produckten te vergelijken waar ik op zich maar een leverancier van vind ...

Verder waarom op zich vind ik de gelijkliggende vleugels mooi en die vind je blijkbaar alleen bij profel of arcon terug ( tenzij je naar de alu profielen gaat)

Wie PUR raamprofielen overweegt van de firma Arcon, nodig ik graag uit bij mij thuis. U zal vlug van gedacht veranderen!

Buiten de profielen op zich, is ook de firma Arcon totaal niet betrouwbaar. Fouten maken is menselijk en te begrijpen. Feit dat men zijn verantwoordelijkheid niet opneemt, is dat zeker niet. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen, problemen worden weggelachen,...
Kom gerust langs...