Isolatie iso-trading

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik ben één van de gedupeerden van iso-trading. Ik wil gewoon zeggen:kijk uit als je bij hen koopt,vergelijk met andere isolaties en vraag zeker een staal van wat je gezien hebt of gaat kopen.

Reacties

Geachte,

Ook wij zijn er ingelopen.
Wij hebben reeds spijt, maar het blijkt niet zo gemakkelijk te gaan om de bestelling te annuleren.
Hoe gaat het bij u verder evolueren denkt u? Proberen annuleren of bestelling laten doorgaan?
Weet u ook iets over de effectieve materialen die we krijgen? (echte lambdawaardes die op de folder staan of niet?)

MVG
Gert

kijk ook eens op bouwinfo.be, na zelf gedupeerd te zijn geworden en wat rondvraag hier en daar ken ik ondertussen al tientallen gevallen, 9/10 met dezelfde afloop, proberen van de bestelling af te komen, al dan niet met advocaat en steeds tevergeefs. Men tekent op terrein van de verkoper dus kan niemand er blijkbaar iets tegen doen. De meeste gedupeerden laten hun voorschot schieten en kopen elders hun isolatie. Ik vind het echter straf dat zulk een persoon deze praktijken al jarenlang ongestraft kan blijven doorzetten en vraag mij af indien er voldoende klachten gebundeld zouden worden hier effectief niets aan te doen valt?

Ik heb nu al veel gehoord van deze firma, de post op bouwinfo lijkt weg.

Vanwaar zijn ze, wat zijn hun contact gegevens? Ik vind dat we allen verantwoordelijk zijn zodat niet nog meer mensen er in trappen.

Mvg,
Roberto

Isolatie gesproken, zag de isolatiekoning staan op kapaza. Die zit met een enorme overstock.

Iemand enige ervaring mee?

Beste,
Ook ik ben er ingelopen...wist niet dat dit soort verkoopspraktijken nog bestonden... Het materiaal is wel ok, maar achteraf blijkt wel: te duur... Ik beschouw het als 'leergeld'...ben nu veel voorzichtiger met afspraken...Maar het blijft een echte schande

Wij zijn er echter vandaag in gelopen? Zouden we hier nog iets aan kunnen doen?

beste;

ook wij zijn er op 9 maart ingelopen, na het lange overleggen tussen verkoper en ons. Er werd toch wel aangedrongen zo snel mogelijk (met andere woorden direct) te bestellen.
Over de eventuele bestelling kon niet nagedacht worden.
Ook wij hebben een enorm voorschot "moeten" betalen.
Kunnen we proberen deze handel op een of andere manier te stoppen? En hoe kunnen we onze schade eventueel beperken?
Graag hadden wij op de hoogte gebleven.

Groetjes,

Wij zijn er gelukkig niet ingetrapt. Het gaat hier om een persoon die naar het schijnt al verschillende namen gehad heeft, zijn we achteraf te weten gekomen, woonachtig te schriek, heist o/d berg. Zijn naam ga ik hier niet uitspreken (privacywetten). Hij spreekt aan de telefoon om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij hem. Dat hebben we dan ook gedaan. Had op het eerste zicht al zo een vermoeden dat het hier ging om maffia praktijken. Je komt ten eerste al in een "gewoon" huis terecht waar je naar boven geleid wordt (waar de vissen in zijn enorme aquarium je bij wijze van spreken al bijna proberen leeg te zuigen). Dan begint het direct. Hij begint te zeveren over van alles en nog wat. Begint bouwbedrijven waar je al offertes gemaakt hebt af te breken als zijnde voorbijgestreefd en zit dan onmiddelijk zijn producten de hemel in te prijzen. Over prijzen gesproken, hij vraagt dan om de isolatiematerialen die je bij andere firma's gevraagd hebt, gaat dan in zijn tabbellekes kijken en komt dan opeens op de proppen met een prijs die nog maar de helft kost. Er wordt echter niet gesproken over die isolatiematerialen in het verdere verloop want hij heeft DE isolatie gevonden. (evenals zijn "gepatenteerde" spouwhaakjes) Die isolatie blijkt dan achteraf gezien veel duurder te zijn als gewone isolatie. Toch biedt hij u de prijs van 2006 nog aan. Exclusief voor jou die dag zelf, want hij heeft niet veel meer in stock. Je moet dan onmiddelijk beslissen want hij maak zelfs geen offerte of niks, zogezegd om zichzelf in te dekken. Dan weet je al direct dat er iets gaande is. En dan met dat irritant latje van hem (een gewone meetlat, mensen) zit ie de vierkante meters van je huis te bepalen, terwijl andere mensen er dagen over doen en tellen om dit te bepalen (met een geschaalde meetlat), doet hij dit in 2 seconden. Dan nog wat op dat rekenmachientje tokkelen en de prijzen vliegen je om de oren. Beste mensen geloof deze rommel niet. Als je er toch ingetrapt bent, is de enige manier nog het betalen van dat voorschot tenzij je een poot hebt om op te staan. Het enige wat ik persoonlijk zou doen moest ik hierin getrapt zijn, is hem zodanig ruineren dat de materiële schade die ik geleden zou hebben, dat hij die zou terug krijgen via vandalisme, al ben je dan zelf ook crimineel bezig. Maar als de Belgische staat tegen zo een mensen zelf niks onderneemt, dan wordt het eens tijd dat de mensen zelf iets ondernemen tegen dat uitschot van handelaars.

Kunnen we onze bestelling nog annuleren en het voorschot terug krijgen.Wat zijn onze mogelijkheden nog? Is er hier niets aan te doen.

ik heb mij spijtig genoeg ook laten vangen.
Buiten de prijs, hoe zit het met de kwaliteit van het geleverde materiaal.
Heb heralan spouwplaten gekocht.Is dit goed van kwaliteit of is dit 2de keus?Kan je dit testen?

Hallo,

ben vandaag ook bij de bewuste heer thuis geweest. Ben net hetzelfde behandeld als jullie allemaal en ging normaal deze namiddag beslissen. Gelukkig eerst toch nog even in google de firmanaam ingetikt en dit alles gelezen. Heb hem opgebeld om onze afspraak af te zeggen en gezegd dat ik zijn "reklame" op internet gelezen had. Einde gesprek. Bedankt allemaal voor het verhelderend relaas en sterkte voor de gedupeerden.

Contacteer mij wij zijn ook slachtoffer van deze maffia firma, als we samenspannen kunnen we misschien de media of zo iets inlichten en het aan de grote klok hangen.

Wij zijn enkele jaren geleden ook met deze firma in contact gekomen. Zelfde verhaal zoals heel veel anderen. Wij hebben er toen een advocaat op gezet. Deze twijfelde er aan dat we deze zaak hadden kunnen winnen . De wet verkoop op afstand waarbij je 7 dagen bedenktijd hebt is niet meer van toepassing vermits je bij de bewustte heer thuis ( kantoor) geweest bent om een aankoopcontract te tekenen.

De naam van de firma en de heer GN zijn onafhankelijk van elkaar. Daarmee bedoel ik dat de firma zich distantieerd van de daden van GN. GN is een onafhankelijk verkoper. Beide zijn reeds lang geleden bezocht geweest door economische zaken. Deze zouden hebben geconcludeerd dat beide niets onwettelijks zouden doen. Eens gedupeerd blijf je dus gedupeerd.

Het leeft bij ons nog wel om alle mogelijke middelen aan te wenden om de wanpraktijken van beide te doen stoppen. Maar je moet hier oppassen dat je geen " laster en eerroof " aan je broek krijgt want dat kan eeb dure grap worden.

Ik heb hier nog enkele briefwisselingen liggen tussen onze advocaat toen en beide firma's.

Wie wil mag ze komen halen .

Wij hebben destijds ons voorschot laten vallen en hebben het materiaal elders gekocht , uiteindelijk waren we dan nog maar evenveel kwijt.
luc schrijft:
> Ik ben één van de gedupeerden van iso-trading.
> Ik wil gewoon zeggen:kijk uit als je bij hen koopt,vergelijk met andere isolaties en vraag zeker een staal van wat je gezien hebt of gaat kopen.

Ben ik blij, kom net terug van deze kerel van iso trading. Had na een paar keer met hem aan de lijn te hangen al niet een al te beste indruk, zeer opdringerig en het is altijd de laatste moment voor die prijs (alhoewel onze afspraak 3 keer moest verzet worden bleef dat steeds de laatste dag om aan die prijzen te bestellen). Binnen gekomen en is zoals hier boven beschreven een gewone woning, met zeer amateuristische toestanden begint hij van alles te verklaren, ik begon toch meer en meer af te haken, zeg dat ik niet onmiddelijk beslis over zo een bedragen en toen werd hij net zoals aan de telefoon duidelijk ververelend. Heb zo de indruk dat zodra hij door heeft dat je er niet zomaar intrapt hij zo vlug mogelijk van je af wil. Mensen als hij je belt praat er zelfs niet mee leg gewoon neer, dit is een echte maffia zaak

Ben ik blij, kom net terug van deze kerel van iso trading. Had na een paar keer met hem aan de lijn te hangen al niet een al te beste indruk, zeer opdringerig en het is altijd de laatste moment voor die prijs (alhoewel onze afspraak 3 keer moest verzet worden bleef dat steeds de laatste dag om aan die prijzen te bestellen). Binnen gekomen en is zoals hier boven beschreven een gewone woning, met zeer amateuristische toestanden begint hij van alles te verklaren, ik begon toch meer en meer af te haken, zeg dat ik niet onmiddelijk beslis over zo een bedragen en toen werd hij net zoals aan de telefoon duidelijk ververelend. Heb zo de indruk dat zodra hij door heeft dat je er niet zomaar intrapt hij zo vlug mogelijk van je af wil. Mensen als hij je belt praat er zelfs niet mee leg gewoon neer, dit is een echte maffia zaak

Ik heb in mei 2007, na onder druk zetten van zijn kant, eveneens een bestelbon getekend bij GN van Isotrading. Dit was nodig omdat na het verlengde weekend de tarieven fors zouden stijgen. Voorwaarde was echter dat ik dag nadien nog kon vergelijken en bij architect kon nazien of voorgestelde isolatie kwalitatief in orde was. Dit was ook de reden waarom ik nog geen voorschot heb betaald. Was echter nog maar een half uur thuis en kreeg al een dreigtelefoon dat ik onmiddellijk moest langskomen om het voorschot te betalen, want hij was in het bezit van een getekend contract. Indien ik niet onmiddellijk betaald zou hij me de week nadien een advocaat op mijn dak sturen. Heb dit voorschot uiteraard niet betaald. Na een paar weken heb ik idd een aangetekend schrijven van zijn advocaat gekregen. Ben echter bij mijn standpunt gebleven dat dit geen geldige verkoopsovereenkomst betrof (gebaseerd op leugens en bedrog). Heb dan meer dan een half jaar niets meer gehoord en vorige week heb ik een dagvaarding in de bus gekregen. Ik moet op 11 september voor rechtbank verschijnen. De kans is reëel dat ik deze zaak verlies en nog een hoop extra kosten erbij heb. Het is onbegrijpelijk en schandalig dat deze man zijn praktijken al gedurende meer dan 15 jaar kan uitoefenen.
Indien we met een groot aantal gedupeerden als groep naar buiten treden, moet er toch iets aan deze firma te doen zijn.

Sorry hé mensen, maar volgens mij hebben jullie toch allemaal internet ??!
't Eerste wat je doet met een potentiële leverancier is toch effe googelen ??
Op het eerste blad resultaten weet je toch al hoe laat het is ?

http://www.google.be/search?
hl=nl&q=isotrading&btnG=Google+zoeken&meta=cr%3DcountryBE

Kapaza, BBLV-forum, bouwinfo.be, test-aankoop en zelfs iemand die een
eigen blog gestart is over deze firma en haar zaakvoerder...

Need I say more ?

Kurt,

Print alles wat je over die schurk kunt vinden uit en maak daar je dossier van.

Succes.

Karl

Ook ik ben toen ik een jaar of 3 geleden me had laten misleiden met deze zaak naar een advocaat gestapt. Na 2 brieven over en weer te schrijven van mijn advocaat naar de zijne in samenspraak met mijn advocaat beslist dat dit geen zin had. Geen poot om op te staan! Ik heb toen het voorschot laten vallen en isolatie met een zelfs hogere isolatiewaarde elders gekocht en dat kwam zelfs nog goedkoper uit! Dat deze maffiapraktijken maar kunnen blijven duren, onbegrijpelijk! Als er iemand hiervoor mee het heft in handen wil nemen wil ik er gerust mee mijn tijd insteken om deze maffiazaak proberen te doen ophouden! Zelfs als ik na 3 jaar jullie berichten hierover lees ben ik nog steeds even kwaad over deze praktijken, bouwen is op zich al duur genoeg.

Felix,

Ook ik ben 2 weken geleden in die figuur zijn praatjes gelopen.
Hij verkocht ons slechtere isolatie dan ik eerst wou steken.
Hij beweerde dat deze beter was.

Graag had ik mee voor deze zaak gegaan, maar spijtig genoeg heb ik het nu al niet erg breed door de nakende bouw enz.

Hoe ben jij onder die verkoop onderuitgeraakt?
Heb je nog een boete moeten bij betalen voor contractbreuk?

Mvg, Véke

hey iedereen,
Ik heb er ook mijn isolatie gekocht, en heb geen problemen ondervonden en de kwaliteit is gewoon heel goed, heb alles gecontroleerd.
Nu heb ik een ander probleem, mijn bouw gaat niet door wegens echtelijke problemen, heeft er iemand een oplossing om de isolatie te verkopen, want je moet een factuur kunnen geven om van de belastingsvoordelen te kunnen genieten natuurlijk.

groeten

wij zijn ook langsgeweest bij voorgenoemde heer. idd ook door druk getekend. heb al verschillende stappen ondernomen, zoals al velen van jullie, niks aan te doen. tenzij voorschot laten vallen.
we wisten ook niet waar we aan begonnen tot jullie reacies zag. dom van ons om niet eerst te zoeken maar ja, wie denkt nu zoiets??
is er eigenlijk iemand die uiteindelijk wel doorgegaan is met hun en tevreden van het resultaat, ondanks het te dure materiaal dan?
ik verneem van sommige personen dat isopur echt wel goed materiaal is. weet nu niet of we er goed aan doen om ons voorschot te laten vallen (1900€) of gewoon het risico te nemen en door te gaan en eventueel bij foute leveringen klacht in te dienen?
we hebben nu toch geen poot om op te staan.
is er iemand met goede resultaten?

geahte,

ik heb daar gisteren ook onder druk isolatie gekocht.
Ik had al een slecht gevoel bij dieje gast en toch ben ik er nog ingelopen.

Is het mogelijk om toch nog materiaal te nemen voor het bedrag van het voorschot en de rest te annuleren?

Kan er mij iemand iets laten weten? Ik zou niet graag heel het bedrag van de factuur moeten betalen en dan nog met slecht materiaal zitten want dan laat ik het voorschot wel vallen bij dieje schurk.

Ben ik tevreden dat ik eerst even gegoogeld heb, dank aan allen want dit zal me waarschijnlijk de nodige miserie besparen.

Ik werd vanmorgen ook gebeld.
Dank aan het internet!

Heeft er eigenlijk iemand al eens een kijkje gaan nemen in aarschot zelf?

Ik ben er ook ingelopen. Spijtig.

Hij zegt dat de 7 werkdagen niet tellen, omdat je bij hem thuis hebt getekend. Maar stel dat er geen ander kantoor is!
Dan moet je wel bij hem thuis tekenen.

wij zijn er over 3jaar ook ingelopen. we hebben toen een advocaat onder de arm genomen en een ware procedure slag geleverd. proces heeft een dikke 2jaar geduurd, ons veel geld gekost om tot het besluit te komen dat we de isolatie moesten kopen tegen de afgesproken prijs...
Dus heel deze zaak heeft mij veel geld en kopzorgen gekost.
Uiteindelijk hebben we dus die isolatie moeten aankopen en nu zitten we dus met een overstock ...
Tegen deze firma valt niets te beginnen, zelf klachten bij economische zaken en bij het parket hebben niets uitgehaald.
Indien ik jullie een tip kan geven blijf daar weg daar dit een mallafiede firma is. Deze firma zou niet mogen bestaan.

Wij hebben ondertussen ook besteld en voorschot betaald.

We hebben nu bij de bank onze betaling nog kunnen annuleren.

Hoe is uw verhaal bij de rechtbank afgelopen?

Om het even wie me onder druk probeert te zetten om dadelijk te tekenen zal me niets verkopen: die heeft iets te verbergen.
Verder deel ik uiteraard jullie mening dat dit echt de spuigaten uit loopt: dit is iemand die de gaten in de wetgeving bewust uitbuit!

hallo ik heb mij ook laten vangen..
ik denk als iedereen samen komt en samen een klacht indient dat we iets kunnen doen.

In mei 2009 is deze firma nog steeds actief, en gaat nog steeds op dezelfde agressieve wijze te werk. De zaakvoerder bezoekt de houders van een stedenbouwkundige vergunning (hij koopt de adressen van de gemeentebesturen) achter de rug van de architect en de aannemer en zet cliënten het mes op de keel met het verhaal dat ze - als ze snel beslissen - tot 40% kunnen uitsparen op einde stock. In werkelijkheid verkoopt dit bedrijf onbruikbare isolatiematerialen die 80% tot 100% duurder zijn in plaats van 40% goedkoper dan de normale handelswaarde.

Geen enkel van de door mijn cliënten bestelde materialen is bovendien bruikbaar in hun bouwproject.

1. Vloerisolatie: geen uitvoering met platen mogelijk omdat op die manier een dubbele dekvloer dient geplaatst te worden. Er is een ter plaatse gespoten PUR voorzien. Gespoten PUR kost minder dan de door cliënten bestelde materialen zonder plaatsing, en daar moet dan nog een extra dekvloer bij geteld worden.
2. Isolatie schuin dak: spijkerflensdekens zijn een ouderwets niet economisch en duur systeem met veel verlies. Wij voorzien een isolatie in Rollisol met apart dampscherm. Kostprijs "geplaatst" is praktisch even veel als de door cliënten bestelde materialen zonder plaatsing.
3. Isolatie plat dak: in het project van cliënten is geen uitvoering met platen mogelijk omdat op die manier een niet geïsoleerde dekvloer dient geplaatst te worden. Eventueel zou er nog iets te bespreken zijn met de aannemer dakwerken of hier een variante mogelijk is, maar dat zou sowieso duurder uitvallen. De prijs van een geïsoleerde dekvloer (systeem pirotherm) is praktisch even veel als de door cliënten bestelde isolatiematerialen zonder dekvloer.

Architect Paul Van Welden www.paulvanwelden.be

In mei 2009 is deze firma nog steeds actief, en gaat nog steeds op dezelfde agressieve wijze te werk. De zaakvoerder bezoekt de houders van een stedenbouwkundige vergunning (hij koopt de adressen van de gemeentebesturen) achter de rug van de architect en de aannemer en zet cliënten het mes op de keel met het verhaal dat ze - als ze snel beslissen - tot 40% kunnen uitsparen op einde stock. In werkelijkheid verkoopt dit bedrijf onbruikbare isolatiematerialen die 80% tot 100% duurder zijn in plaats van 40% goedkoper dan de normale handelswaarde.

Geen enkel van de door mijn cliënten bestelde materialen is bovendien bruikbaar in hun bouwproject.

1. Vloerisolatie: geen uitvoering met platen mogelijk omdat op die manier een dubbele dekvloer dient geplaatst te worden. Er is een ter plaatse gespoten PUR voorzien. Gespoten PUR kost minder dan de door cliënten bestelde materialen zonder plaatsing, en daar moet dan nog een extra dekvloer bij geteld worden.
2. Isolatie schuin dak: spijkerflensdekens zijn een ouderwets niet economisch en duur systeem met veel verlies. Wij voorzien een isolatie in Rollisol met apart dampscherm. Kostprijs "geplaatst" is praktisch even veel als de door cliënten bestelde materialen zonder plaatsing.
3. Isolatie plat dak: in het project van cliënten is geen uitvoering met platen mogelijk omdat op die manier een niet geïsoleerde dekvloer dient geplaatst te worden. Eventueel zou er nog iets te bespreken zijn met de aannemer dakwerken of hier een variante mogelijk is, maar dat zou sowieso duurder uitvallen. De prijs van een geïsoleerde dekvloer (systeem pirotherm) is praktisch even veel als de door cliënten bestelde isolatiematerialen zonder dekvloer.

Architect Paul Van Welden www.paulvanwelden.be

wij hebben bij iso-trading besteld en gekocht en hebben hier geen problemen mee gehad.

alsook prijzen vergeleken en is iets duurder als bij een andere leverancier.

ik heb hier dagen van wakker gelegen van al die klachten die ik hier las, en bij ons is dit wel in orde gekomen, dus
mensen die dit lezen: er zijn nog tevreden mensen ook. ik ben direct in paniek geschoten en wou hiervoor zelfs 
mij  voorschot voor opgeven om deze order te annuleren. al goed dat ik dit niet gedaan heb want goederen zijn wel goed.

 

Ook wij hebben ons om de tuin laten leiden. De bedoeling was een verkennend gesprek, maar opeens sta je buiten met een getekende bestelbon, waarop je een zeer groot voorschot betaald hebt. Zelfde handelswijze als bij de andere slachtoffers. Ook nu heel veel spijt natuurlijk dat ik me zo laten overdonderen heb.

Ik ga nu ook een aangetekend schrijven sturen om de bestelbon te annuleren, maar hoe pak je dat aan ; gewoon kort vermelden dat je de bestelling wil annuleren, of moet je uitleggen waarom? Moet je je voorschot vooralsnog proberen terug te vragen in de brief of beter niet? En zijn er ook al gedupeerden die uiteindelijk meer moesten betalen dan het voorschot na annulatie(immers volgens art. 7 zal hij minstens 25 % claimen of zelf het volledige bedrag)?

Kan je hem best op voorhand bellen om te zeggen dat je zal annuleren of kan je beter gewoon de brief sturen zonder hem te verwittigen?

 

 

Ik ben ook één van de gedupeerden. Het isolatie is nooit geleverd en men kon  bij Iso-trading nooit duidelijk aangegeven wanneer geleverd zou moeten worden.

Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Atab NV in antwerpen. Ik heb daar mijn isolatie besteld en ben super tevreden met het materiaal.

hallo, wij zijn er ook in getrapt vandaag, hoe heb je het nu opgelost?

gaat dat nog?? , wij zijn er vandaag ook ingelopen , maarja je moet gelezen en goedgekeurd op de bon schrijven? dan komt daar een rechtzaak van??? hoe het je dit opgelost , want wij zijn dus ook 2000 euro voorschot kwijt :-(

pfff dit is niet meer normaal :-(  tis al allemaal zo duur!

hallo,

 

en heb je uiteindelijk de isolatie gekocht, hij heeft ons ook liggen gehad vandaag, bij gebrek aan tijd hadden we het niet eerst opgezocht, zijn zover ervoor gereden (1 uur) komen terug thuis, en lezen dit, pfff héél erg is dit nu, zijn der echt kapot van het gaat hier toch om veel geld dat we verliezen!!

Iso-trading, werkt nu ook onder de naam: Iso-groep. Op volledig dezelfde manier als vroeger! Uitkijken dus.

En op welke manier heeft hij je liggen gehad? Ik begrijp nog altijd niet wat er kan verkeerd gaan als je x m2 van een y cm dikte  isolatie van type z besteld?

 

Je weet de x, de y en, de z.

 

Voorschot betaald: Mijn isolatie moest ik ook vooraf betalen aan een bouwhandel in Brussel terwijl de isolatie rechtstreeks van Nederland kwam (van de fabrikant zelf). Niet 25procent maar de 100procent moest betaald worden vòòr de levering, anders ging de bestelling niet door.Ging wel om redelijk grote handelszaak.

Is dit derzelfde als Isolatiekoning?

 

eigenlijk ongelofelijk dat zoiets kan blijven duren, ik dacht dat wij in een rechtstaat leven???

ik ben er ook ingelopen.

een voorschot van 1200 euro pfff...

8cm pirisol aan 22.11 euro/m²...

vergelijkbaar 2 x 4cm recticel. komt het net iets goedkoper uit. 11.6euro/m²

aleen ja de qwaliteit.

 

ik heb me nog iets leusk laten wijsmaken. ik zou een premie voor dak isolatie kunne aanvragen.

na opzoekwerk. aleen als je van 2006 aangesloten bent aan het netwerk. of geplaatst door geregristreerde aannemer.

mijn nieuwbouw heeft geen electriciteit. dus ja...

 

wat raden jullie aan? voorschot laten schieten en ergens geodkopere isolatie zoeken? of gewoon betalen en afhalen?

Aan degenen die er een eind aan willen maken, gelieve een mail te sturen aan info.eco@economie.fgov.be (consumentenbescherming) om jullie verhaal te doen. Probeer voornamelijk uit te leggen hoe hij jullie in de val heeft gelokt en welke leugens hij verteld heeft. Aan zijn bestelbons is niets mis, we moeten het ministerie op een andere manier wakkerschudden.

De isolatie toch laten komen kan voor niemand een optie zijn, de meerprijs tegenover degelijke verkopers ligt veel hoger dan de waade van het voorschot. Je hebt trouwens geen idee welke materialen je gaat ontvangen.

SAMEN MAAKT STERKER! LATEN WE HIER EEN EINDE AAN MAKEN!

Voor mensen die nog niet langs zijn geweest, googelen op de firmanaam of namen van de personen is onmogelijk, misschien zullen onderstaande termen helpen:

ISO GROEP

ISO-GROEP

ISO GROUP

ISO-GROUP

ISO TRADING

ISO-TRADING

HEIST-OP-DEN-BERG

GOMMERIJNSTRAAT SCHRIEK

AARSCHOT

GEERT

PATRICK

Laat jullie niet vangen!

 

Dag allemaal,

Het is gewoon frustrerend dat diee onmens nog steeds bezig is met zulke praktijken.  En volgens mij, krijgt diee nog ne kick als hij dit allemaal moest lezen.

Maar ik blijf hopen dat hij op een dag eens ne kwade persoon tegenkomt die niet instaat voor de gevolgen!!  

Wij zijn er vorig jaar ook ingetrapt en achteraf als je terug buiten komt, is het precies alsof je uit een hypnose ontwaakt.  Ben al verschrikkelijk boos geweest op mezelf.  Hoe kon ik daar nu in godsnaam intrappen?  Ben dat gaan vergelijken en dit scheelde 3000 euro met een andere leverancier van isolatie. Toch nog een beetje geluk bij een ongeluk, hij vroeg 2000 euro voorschot, toen ik dit wilde betalen bleek mijn saldo op mijn bankkaart niet zo hoog te zijn.  Maar toch heeft hij nog een kleiner bedrag ingegeven. Weken heeft hij achter mijn veren gezeten om de rest van het voorschot te betalen en dit is hem niet gelukt, met dank aan mijn advocaat.  De rest van het voorschot heb ik echter wel moeten laten vallen.  Maar geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om 1 centimeter isolatie van diee onbetrouwbare schurk in mijn huis te steken. 

Wat ik ook niet begrijp, is dat hij toch aan de mensen die gaan bouwen hun adres komt, zonder dat er al één papier van aanvraag omhoog hing.  Wettelijk mag de gemeente geen adressen meer doorgeven en ben er zeker van dat het op deze wijze gebeurd is.  

Ik hoop dat het ooit mag stoppen!!  

Wel is hij nu nog altijd bezig. Ik ben in 1995 op de bouwbeurs te MECHELEN al door GEERT NIJS opgelicht. Destijs werkte hij als vertegenwoordiger voor de firma ISO-SERVICE Benelux te Heist op den Berg.
Op de bestelbon zette hij een datum die al verstreken was, alsof de overeenkomst afgesloten was op de bouwbeurs te ANTWERPEN met het voorwensel dat ik anders niet aan de zogezegde "Gunstige voorwaarden" de isolatie kon krijgen. Het gevolg was dat ik geen aanspraak meer kon maken op de wettelijke 7 dagen bedenktijd om de overeenkomst te kunnen opschorten. De berekende oppervlakte van de muren neemt hij altijd te veel met het voorwensel dat alle isolatie niet hoeft afgenomen te worden. Laat ook hier U niet vangen.
Mijn architekt was destijds niet van zijn manipulatie te spreken, zeker als bleek dat de isolatie minder geschikt was voor mijn woning en de prijs zelfs zeer hoog was. Hij heeft daarop een brief gestuurd naar zijn advocaat met de argumenten waarom deze isolatie minder geschikt was voor mijn woning. Achteraf heb ik alle isolatie moeten nemen en heb ik ook de gerechtskosten kunnen betalen. De ISOPUR isolatieplaten heb ik dan maar dubbel kruiselings ik mijn vloer gebruikt. Bijkomend heb ik muur en plafond isolatie aangekocht bij een andere firma. Let ook op dat je alle facturen krijgt.

Tuurlijk is hij nog bezig, wie verdient er nu zo easy money als deze persoon. Ben er ook met mijn beide voeten ingelopen!! En het is zoals men zegt in één van de vorige reacties, het is net als men uit een hypnose ontwaakt als men daar in Schriek uit zijn kantoor komt. Ik moest mijn plannen meebrengen want moest onmiddelijk opgaan voor zijn laatste vierkante meters muur isolatie. Dus rechtstreeks na het werk door, geen tijd om andere prijzen op te zoeken...

Eens daarbuiten gekomen besefte ik dat wat ik daar getekend had niet goed kon zijn had ook een pak voorschot gegeven want hoe opdringerig die man kon zijn maak je niet veel mee (en hij had mijn visa zien zitten in mijn portefeuille toen ik mijn kaart nam voor een voorschot) Ik ben diezelfde avond nog naar een advokaat gereden om het contract proberen te ontbinden maar kreeg onmiddelijk een negatief advies. Alles heeft hij veel te veel van geteld, mocht de overschot terug brengen naar zijn firma in Aarschot (was zoveel teveel dat ge er een 2de huis mee kon zetten) begint hij mij daar uit te schelden en overroepen dat dat 3de keus is en dat ik het maar zelf moest verkopen. (er was niets aan juist wat stof op de verpakking!!)

Ook mijn dakisolatie was veel  te veel geteld kwa prijs en vierkante meters, had er 160m² nodig en hij had er 260m² uitgeteld! 
Hier heb ik het voorschot van 800€  laten vallen en moest nog 2700€ betalen bij aflevering. Nu heb ik er dikkere gekocht voor een totaal bedrag van 950€ van isover!!!

 

Ik ben ook juist gebeld door deze heer, zijn firma noemt nu ISO TECHNIEK . Als ik vroeg vanwaar hij mijn telefoon nummer had, kwam hij met een onduidelijke uitleg over een beurs waar ik iets zou hebben ingevuld over isolatie, de ene keer had hij het over bati bouw, andere keer had hij het over wonen 2010 in mechelen. Al bedankt aan de vriend die me op dit artikel attent maakte.

misschien kan deze praktijk in de openheid worden gebracht in dat nieuwe programma over malafide aannemers ??

mediabelangstelling is iets wat vele niet correcte handelaars toch willen vermijden

Het is heel moeilijk om hem te pakken te krijgen... Consumentenbescherming kan hiertegen helemaal niets beginnen, Test Aankoop is het ook al niet gelukt en er zijn al talloze rechtszaken tegen deze persoon aangespannen en dat kost de arme consument alleen maar meer geld dan het hem al gekost heeft... Misschien moeten we nog eens via Test Aankoop proberen. Indien een aantal verschillende personen hetzelfde aanvragen wordt hun interesse zeker en vast opgewekt.

Ik ben er ook ingelopen, den dikke vette zak.

Wie heeft er goede raad, ben al klacht gaan indienen bij de politie wegens oplichterij en schandalige verkooptechnieken. Wie wenst deze klacht nog aan te sterken zodat we er nu eens iets samen aan kunnen doen. Heb wel géén voorschot betaald, deze is mss mijn geluk. Van de beloofde producten heb ik zelfs geen staal gezien. Een advocaat word ook onder de arm genomen, en de media ook. (Red mijn huis bv) Elke reclame voor die man en zijn zaak MOET gewoon slecht zijn. Gewoon DIEVEN.