Pharox LED lampen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik ben op zoek naar Pharox LED lampen, heeft iemand een idee waar deze onofficieel worden verkocht ? (officieel enkel via Oxxio in holland)

De goedkoopste met vermogen LED verlichting die ik kan vinden is http://www.meetthefuture.be, een belgische online shop, wel goeie producten maar ik zou ook graag de Pharox testen.

Reacties

Of check www.conrad.nl
Hebben allerlei soorten.

Heel flauw van Oxxio om het alleen aan hun eigen klanten te verkopen.. eerst duidelijk maken dat we allemaal wat aan de klimaatcrisis moeten doen en vervolgens deze mogelijkheid geven aan 1 miljoen klanten en niet aan de rest.. "all for the greater good" zeker.

Maar goed, conrad heeft inderdaad alternatieven.. de beste lijkt me degene die warm-wit licht geeft: "

LED lamp met 12 LED's 230V, E27 Warm-wit
Bestnr.: 574817 - 89
vanaf 13,10 EUR

Het enige nadeel dat gewone witte LED lampjes namelijk hebben is dat ze ietwat blauw zijn, als ze dit probleem verholpen hebben zijn ze goed opweg! De Conrad lampen ziener wel allemaal uit als halogeenlampen.. een gewoon peertje kon ik nog niet vinden.. zal wel weer een octrooi op zitten van iemand die ook liever eerst extreem veel geld aan zijn vinding verdiend ipv de wereld een handje te helpen.

Wat voor kleur licht de Oxxio lampen geven moeten we dan nog maar even afwachten, ze praten niet over de kleur en ze tonen zelfs geen foto.

Let op met led

Idd altijd warmwit bestellen ik heb er hier in om huis een aantal met koud wit hangen maar is toch wel erg blauw

Verder altijd met MINIMAAL 30 leds bestellen nooit de 18 of 24 leds lampen, 1 ledje levert ca 10000-13000mcd, dus met 18 leds zit je op een gloelamp van 8 -10 watt, veel te wienig.

Mijn tip, waar voor je geld:

http://www.uniled.nl/?p=productsList&iCategory=60&sName=Spot-GU10

De 1w,3w en 5w spots met superleds zijn helemaal geweldig

Mvg Arnold

waar in godsnaam kan ik in België de echte pharox LED
LAMPEN KOPEN ?

http://www.lemnislighting.nl/
Gemakkelijk gevonden via google !!!

't zijn wel Hollanders maar ze bestellen wereldwijd

het zijn de nazaten van Philips

Ik heb de lamp getest : verschrikkelijke cos phi (0,3); ondermaatse lichtkwaliteit en 1 op 3 was direct stuk. Neen, dank u!

Oxxio schermt nog met een ander 'energiebesparend' onderdeel. Een soort tussenring om achter de fitting van de lamp te steken. Als argument wordt een CE-label gebruikt, maar dit label geldt niet voor het gebruik van deze ring. Voor alle duidelijkheid : deze ring is in België verboden omdat het rechtstreeks contact met de fitting toelaat!

Slechte beurt van het WNF om de spaarders van de postcode loterij zo te belazeren. Het is echt rommel. Slimme zet om deze partij waardeloze lampen kostenloos via de particulier te laten afvoeren. We willen wel graag in wonderen geloven, maar een spaarlamp van 5 watt die hetzelfde licht geeft als een 60 Watt gloeilamp is onmogelijk, welke nederlander begrijpt dit niet? Door hem weg te geven kunnen de ontvangers niet eens hun beklag doen bij het WNF. Wel fijn voor de heer K dat hij geholpen wordt om rijk te worden. Mijn advies:

Nooit meer bij de Postcode loterij meespelen!