Luxafoil

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Luxafoil

Heeft iemand hier ervaring mee? M'n schoonbroer heeft dit begin dit jaar laten plaatsen en raadt mij dit ook aan, maar ik zou eerst graag toch nog een aantal andere mensen hierover willen horen.

Reacties

Ik heb de folie van Luxafoil zo'n 3tal jaar geleden laten installeren, en ik ben hierover toch ook wel tevreden, vooral in de zomer. Bij warm weer heb ik ongeveer 10° graden verschil met vroeger. Da's toch de moeite vind ik.

Maar wat dan met de garantie van de glasfabricant? M'n schoonbroer z'n ramen waren al meer dan 20 jaar, maar ik heb mijn ramen nog maar goed 2 jaar.

Wel, dit is geen enkel probleem. Ik heb dit eerst nagevraagd, want mijn ramen zijn ook nog recent, maar de garantie blijft zeker behouden. Plus, bij Luxafoil zelf krijg je ook nog eens een garantie van tien jaar.

heb daar al een paar keer iets van gezien op TV. Kan dit? Leek me interessant, vooral omdat ze beweren dat "de doorkijk volledig blijft behouden". Maar wat zou de prijs ongeveer zijn?

Wij hadden hier in totaal +/- 21m² beglazing, en de prijs was 1470 euro. Dat viel volgens mij goed mee, want ik had me eerst goed ingelicht, en ook andere opties bekeken. O.a. screens en ook airco. De screens waren nog duurder en verdonkeren alles, en airco is ook duur en vraagt veel verbruik en onderhoud.
Die glasfolies zijn een éénmalige kost en ze hebben inderdaad het voordeel dat ze heel doorzichtig zijn. Je ziet gewoon niet dat ze aan de ramen hangen.

ik had ook prijs aangevraagd bij luxafoil en gekregen

zo van: dit is de prijs zonder veel uitleg

nu door zuiver toeval terecht gekomen bij de firma proglass uit deerlijk

wacht zal eens kijken naar uw probleem

een paar koffers uit zijn auto en alles bekeken

er zijn blijkbaar veel regels die men moet hanteren voor men een folie aanbrengt

voor zover onthouden:

soort glas
dikte van glas
enkelwandig of dubbelwandig
oppervlakte venters t.o.v. oppervlakte van de ruimte

daardoor groter vertrouwen in deze firma en besteld

komen het woensdag fixen

hou jullie op de hoogte

ps was beterkoop dan luxafoil zonder uitleg

hihihi, een leuk stukje gmail-reclame vandaag, alleen pol zorgt voor een steilbreuk.

Het vernietigt uw zonnewinsten in voor- en najaar natuurlijk ook.
Of wordt dit gecompenseerd door de verbeterde isolatie?
De K-waarde fanatici moeten hierover uitsluitsel kunnen brengen.

vr gr
Pluto

Vooral grappig hoe elk van die gmail adressen dezelfde opbouw heeft...

Ik begin toch serieus te twijfelen aan de geloofwaardigheid van de reacties hier op dit forum... Zitten meer bedriegers tussen dan serieuze mensen geloof ik.

ik heb juist mijn ervaring hier geplaatst

had zelfs niet meer verder gezocht naar oplossing wamteprobleem tot . . . duidelijk uitleg

geloof isolatiewinst klein iets van 10 procent meer of zo

energieforumwatcher, is het niet 'stijlbreuk' i.p.v. 'steilbreuk'?

dat zou natuurlijk kunnen.

enkele ervaringsspecialisten aan het woord: http://www.test-aankoop.be/public/nl/forummessage.aspx?src=491872

Jammer dat er hier geen moderator is. Ik heb het vermoeden dat de eerste zes + de achste bijdragen op deze 'triet' vanuit dezelfde computer verzonden zijn. i.p.v. IP:logged zou men hier gewoon het IP-adres kunnen publiceren, kwestie van dit (eventueel mogelijke) soort verborgen reclame te vermijden. Pas op, zéker ben ik natuurlijk niet, bovendien spreek ik mij niet uit over het product 'luxafoil'.
vr gr, willy (aka energieforumwatcher aka energieforumwatcher-watch)

Nu ben ik wel zeker:
http://www.ecologieforum.eu/viewtopic.php?f=3&t=736
zou dat hier veel voorvallen?

Gezien dit toch wel een bekende site is maar gezien er geen controle is op wie wat plaatst lijkt mij dit forum de ideale manier voor producenten en verkopers om reclame te maken voor dubieuze systemen...