Zonnepanelen Heckert

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik ben zinnens zonnepanelen op mijn dak te laten installeren.
Door de firma Galileo Energy (Brugge) is mij een offerte bezorgd voor
installatie van PV-panelen Heckert HS-PXL 200 (Duitse makelij).
Heeft iemand ervaring met deze panelen? Ook iemand ervaring met de firma
Galileo Energy?

Reacties

misschien kan je het ook ff hier vragen
groeten stef
http://zonstraal.forumup.be/?mforum=zonstraal

Ik heb dezelfde vraag maar kan ook nergens info vinden.
Heeft ondertussen iemand een antwoord ?

De datasheets vind je gewoon op de website van Heckert:

http://heckert-solar.de/fileadmin/Redakteure/allgemein/downloads/english/hs_pxl_en.pdf

Hopelijk ben je daar al iets mee.

Alsook installatie laten uitvoeren door Galileo Energy.
vriendelijke en correcte service , proper en degelijk afgewerkt. ook van hulp na verkoop en technische ondersteuning geen klachten !

Hello, ik heb ook alles laten doen door Galileo Energy, zo een kleine week hebben ze komen installeren, Heckert, 15 stuks, Zeer content!! zoals bart meld, proper, correct, vlotte service,kortom, een aanrader. Ze zijn dan msh niet de goedkoopste, maar het loont!! Dan betaal ik liever iets meer voor goede service dan ze achteraf niet meer terug te zien.
Ik ben ook met hen in zee gegaan na aanraden van een vriend die bij hen Sanyo had besteld, de nieuwe 230wp panelen, deze worden bij hem in januari geleverd.
Laten jullie iets weten hoe het bij jullie gegaan is?

Dag AnDRé en de rest ook natuurlijk,
Ik heb ook bij Galileo Energy besteld (hun adres bekomen via een kennis): 20 Sanyo 230's. Ze worden onder normale weersomstandigheden dinsdag e.k. geplaatst. Ben benieuwd...
Hun prijs lag idd iets hoger, maar wgs de stipte opvolging van de offertes (zowel commercieel als technisch)ben ik voor hen gegaan.
Ik hou jullie in de komende week op de hoogte na de werken. Spannend!!!

@Sunshine,
hoe is de installatie verlopen? Denk er ook aan met Galileo in zee te gaan met Sanyo 230's.

Dag Philip,
De installatie is zeer vlot verlopen. 's Morgens voor acht uur werden de panelen geleverd en tegen 8u zelf waren de installateurs reeds aanwezig. Tegen half vijf lagen de 20 panelen netjes op mijn dak en was alles opgeruimd. Daar het toen reeds te donker was om de installatie te laten opstarten, is een ingenieur van Galileo zelfs 's anderendaags komen controleren of alles perfect werkt.
Ook de opbrengsten zijn meer dan bevredigend! Ik heb al opbrengstpieken gehad van 4160 KW, daar waar we deze pas vanaf april verwachtten.
Ben een zeer tevreden klant!