spouwmuurisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

ben van plan spouwmuren te isoleren heeft er iemand pos of neg ervaring met de firma isotrie
alvast merci voor reacties

Reacties

Deze week is iso-protect mijn spouw komen vullen. De lange wachttijd is omdat het een jonge firma is en nog nieuwe werkploegen aan het samenstellen zijn. Ook bij mij waren het nieuwe mannen, maar ze hebben hun werk zeer goed uitgevoerd. Geen morswerk.

Heb wel contact met de firma ISOTRIE na overname van ISOPROTECT maar de datum van uitvoering van de isolatie-werken schuift beetje bij beetje op richting winter. Ons voorschot (1/3 van de totale kostprijs), werd door ons wel noodgedwongen reeds in juli betaald. Indien we niet zelf hadden aangedrongen op meer nieuws, waren ook wij in het ongewisse gebleven. Ondertussen is ook de technische controle achter de rug en hopen wij op een snelle afhandeling. Ik mag er niet aan denken dat er hier kwaad opzet in het spel is. Afwachten is dus de boodschap.

Eric,

En content van uw isolatie?
Wat is de prijs per m² ?

mvg,

Dirk

dezelfde vraag als dirk aan Fred- Eric of JP.
Wat is de kostprijs om een spuwmuur te isoleren.
Hoe wordt dat berekend ? m3...m2...
dank bij voorbaat.

Voor thermoparels prijs per m2 t/m 6cm spouw, daar boven een meerprijs, bij veel m2 weer een kortingsprijs.

er zijn nog andere bedrijven die spouwmuurisolatie uitvoeren
en geen voorschot vragen. isotech uit eindhoven is er zo een

Ik kan nu met deze koude dagen zeggen dat de spouwmuurisolatie van iso-protect, isotrie echt wel een goede beslissing is geweest.
Als ik 's avonds de thermostaat naar beneden zet bij 20 a' 21 graden, dan is de temperatuur 's morgens nog 17 graden bij een buitentemperatuur van rond het vriespunt.
Ik laat dus nu door de week de verwarming 's morgens niet meer opspringen voor het half uurtje dat ik nodig heb om mij klaar te maken.
De muren binnen voelen nu ook veel minder koud aan dan vroeger.
Dus als je het mij vraagt is isoleren met pur echt wel goed.

Hallo,

Ik ken de situatie goed! Ondertussen is Isotrie 100% eigenaar van Isoprotect (nu Thermo-protect) en. De wachttijden zijn doorgaans een 4 tal weken.