gasketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik moet mijn bestaande gasketel vervangen.
Ik zou kiezen voor een condensatieketel.Deze ketels zijn in Nederland stukken goedkoper dan bij ons.Graag zou ik willen weten of deze ketels eveneens in België kunnen gebruikt worden.

Reacties

Installatie:
Dat de nieuwe cv-ketel hangend (boiler hangend of staand) op ongeveer de plaats van de oude ketel en de rookgasafvoer en verbrandingsluchttoevoer rechtstreeks door het dak of de gevel kan worden aangebracht.

Inbegrepen materialen:
Dakdoorvoer of Geveldoorvoer
Expansievatconsole
Reflex expansievat
Pentec Overstortventiel
Vulslangset 5 meter met aansluitgarnituur
Wasmachinekraan
VSH-Gaskogelkraan met BE Keurmerk
Leidingen en kleinmateriaal

Ketel-uitvoering: 5 jaar all-in garantie
Daalderop Gascombifort 24-50 Plus CW 5 BE-uitvoering € 2750,-
Daalderop Gascombifort 30-50 Plus CW 5 BE-uitvoering € 2920,-
Daalderop Gascombifort 24-80 Plus CW 6 BE-uitvoering € 2985,-
Daalderop Gascombifort 32-80 Plus CW 6 BE-uitvoering € 3060,-
Daalderop Gascombifort 38-80 Plus CW 6 BE-uitvoering € 3170,-

Daalderop Combipact HR 24 CW4 BE-uitvoering € 2230,-

Kamerthermostaat:
Inbegrepen (Honeywell Round Modulation kamerthermostaat). Met een waarde van € 50 mocht u een model met meer mogelijkheden wensen betaald u alleen het prijsverschil. Voorbeeld een Honeywell Chronotherm Modulation klokthermostaat met bijbetaling van € 100 en u profiteert van de maximale mogelijkheden op het gebied van moduleren.

WeersAfhankelijke Regeling (WA-Regeling) Optioneel
De WA-Regeling bestaat uit een buitenvoeler, die buiten is geplaatst, en een retourvoeler, die op de retourwaterleiding zit. Deze zijn samen met een kamerthermostaat aangesloten op de regelunit. De regelunit bepaalt samen met de sensoren wat de ideale opwarmtemperatuur naar de verwarming moet zijn. Hoe lager de buitentemperatuur, hoe hoger de temperatuur van het CV-water. Het bijsturen van de temperatuur in de verschillende vertrekken, kan door het plaatsen van thermosstatische radiatorafsluiters. Meerprijs incl. montage buitenvoeler en retour-watersensor € 185,-

Betaling dient te gebeuren bij oplevering. Getoonde bedragen zijn all-in en incl. BTW

Overige merken en modellen opaanvraag:

Installatiebedrijf R.H.Mitchell (Installatiewinkel)
Franklin D Rooseveltlaan 241
5625AZ Eindhoven
Telefoon: 040-8420740
Mobiel: 06-38498754
E-mail: info@cv-materiaal.nl
Web : www.cv-materiaal.nl

dit is een oplichter! hier niet kopen! in juli radiatoren besteld en betaald (dom dom dom) en nu in november heb ik ze nog niet. hij reageert niet op telefoontjes en ook niet op mail. Er is zelfs niemand thuis (het bedrijf zit in een flat). U bent gewaarschuwd! dit is een oplichter!

om op de vraag te antwoorden ...de ketels van nederland werken niet in belgie (gasdruk)