gezamenlijk bestellen van houtpellets

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Geachte lezer,
hierbij bied ik d emoelijkheid om in Oostenrijk gezamenlijk houtpellets met din-plus en o-norm te bestellen. Dit is geen reclame voor mijn bedrijf doch ik zou deze pellets kunnen bestellen voor €180,- per ton geleverd in nEDERLAND ( ZUID- LIMBURG) Deze prijs is af factuur af te lezen en zal indien u samen met mij eenhoeveelheid besteld ook aan u worden doorberekend. Ik heb een proefpakket pellets op dit moment in gebruik en deze bevallen zeer goed.
Ik verneem graag van u.
Groet Pascal Smeets

Reacties

Als de pellets van zover moeten vervoerd worden, dan vraag ik me af waar de link is met dit forum, ecologisch ?????

Inderdaad wat Patrick beweert is juist, hoe geraken
zij ecologisch verantwoord bij ons de afnemers???

Transport via water of spoor...

Groene jongens, hoe zij hier geraken dat interesseert me geen zier.

Het is de prijs van telt en dan zullen er meer meinsen geneigd zijn om over te schakelen van de vervuilende stookolie naar pellets.

Wat zitten julle te zeveren?

Hoe komt de stookolie hier, valt die misschien uit de lucht.

en dat Gas, hoe komt dat hier, in pijpleidingen dwars door europa, stalen buizen van duizenden kilometers? waar nu en dan een oorlog moet voor uitgevochten worden, vorige sovjet staten. Of met grote gasschepen uit Algerije, die varen niet op gas hoor.

OK,
ik heb inmiddels een container met 25 ton pellets laten komen. Zijn er mensen die heirvan willen mee profiteren. Er kan afgehaald worden per ton, of per zak. U kunt mij emailen of via het forum contact zoeken. Voor degenen die het belangrijk vinden hoe deze pellets hier geraken, per spoor geraken ze hier. Voor degenen die naar de prijs vragen. Goedkoper als deze prijs kunnen ze in Belgie niet gelevrd worden.Laat me iets weten indien u in de buurt van Nederlands Limburg woont en ook wil geieten van een goede goedkope houtpellet.( graag niet weer de vervelende opmerking over ecologisch etc etc, ik wil andere mensen helpen om ook een gezonde prijs te betalen voor hun pellet en daardoor een steentje bj te dragen aan de uitstoot van dampen etc etc)

ik koop al gezamelijk in om zo een volle vracht (30ton)
te kunnen bestellen.Wij slaan op in een silo.
Zo betaal ik €125 per ton.(nederlandse pellets) Lijkt me een scherpe prijs.
5 á 6 % vocht 0,5%as.
Als iemand goede pellets weet voor nog minder hoor ik dat graag.

Hallo bartje ,

ik heb eventueel wel interese in deze pellets

125 €/ ton is inderdaad een scherpe prijs , zelfs per 30 ton

komen ze die voor die prijs bij u thuis leveren ??

ik ben wel van Belgie , maar zou toch graag es informeren

kunt u mij het adres van het bedrijf doormailen

bedankt ,

vriendelijke groeten ;

Katrien

info@adriaen.be