pellets in Limburg

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

ik heb sinds kort een pelletkachel van EdilKamin.

nu ben ik op zoek naar pellets.
Waar vind ik deze in Limburg (regio Beringen - Hasselt), ik wil gewoon es vergelijken met de plaats waar ik mijn kachel gekocht heb.

Waar vind ik de beste? en waar moet ik zeker vanaf blijven?

bedankt

Reacties

Hallo,
ik overweeg om binnen korte termijn een pellet-kachel aan te schaffen. Vermits ik ook van Beringen ben kunnen we misschien in de toekomst een gezamelijke aankoop van pellets organiseren.

Hallo,
Ik ben ook van Beringen! Wij gaan eerdaags onze houtkachel bestellen. We denken ook aan verwarmen met pellets. Wij hebbengekozen voor een flam inhouwhaard. Met een flam zou het mogelijk moeten zijn om ook met pellets te verwarmen. Ben dus ook geïnteresseerd om eventueel samen in te kopen of om ervaringen uit te wisselen. Laat maar weten. Ik zit nog altijd wel met de vraag hoe en waar je pellets dient te stokeren. Groeten, Bert

ge moet wel opletten dat de pellets bin + gekeurd zijn want anders kan je uw pellet kachel wel beschadigen of in storing zetten ik ga volgende week een paar zakken in sint truiden halen weet dan de prijs en de kwaliteit zal dan iets laten weten groeten arno

In Mol of is het al Dessel moet een fabricant zijn die pellets maakt, industrieterrein vlakbij de kerncentrale.
Naam ken ik niet, ben er ok nog niet geweest.

De fabrikant in Dessel is Bioflam.

Het is niet omdat pellets geen din+ certificaat hebben, dat deze pellets daarom schade aan een kachel veroorzaken.

Het enige waarvan je zeker kan zijn, is dat de din+ pellets een constante kwaliteit garanderen.

Mvg,

Steven