PassiveHouse 2008

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Over een tweetal weken (van 12 tot 14 september) staat Tour&Taxis in Brussel weer in het teken van energiezuinig en passief bouwen. Voor de 7e keer organiseert Passiefhuis-Platform, samen met Plate-forme Maison Passive, het passiefhuis symposium en de beurs. Naar goede gewoonte is de beurs gratis voor het grote publiek op zaterdag en zondag. Je kan er niet alleen terrecht voor de talrijke beursstanden, maar ook voor de lezingen, het bewonerspanel en het gratis planadvies. Je kan er zelfs een weekendje in een passiefhuis winnen. Alle informatie, de deelnemende bedrijven, het programma van het symposium: slechts één adres: http://www.passivehouse.be

Reacties

Even dit berichtje omhoog schoppen. Dit weekend is het zover!

Even dit berichtje omhoog schoppen. Dit weekend is het zover!

Ik zal er zijn.

Ik kom ook eens langs. Met de fiets...

Zondag ben ik er ook.
Mon

'k zal er waarschijnlijk ook zijn op zondag.

Yannik

Mooie, compacte en zeer boeiende beurs. 2*30 minuten sporen + 2*30min te voet waren zeker de moeite, voor wie vandaag nog zou gaan (en de zon schijnt). Op anderhalf uur ben je zeker rond, afhankelijk van interesegebied uiteraard.

Ik was er van 10u tot 18u.
Geen minuut verloren.
2x gratis planadvies. PHP en Vibe.
Zeer interessante vergelijkingen van materialen en installaties gemaakt.
Minder druk en dus meer tijd in standen dan op Bati-bouw.
Meerdere prijsoffertes laten maken.
Kortom de moeite waard om op één plaats op één dag zoveel info te vergaren.

Stukken beter dan op bati-bouw. Alle nodige info op één beurs!