Online vragenlijst voor bouwers en verbouwers

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Beste bezoeker van het Energieforum,

De Universiteit Antwerpen doet momenteel onderzoek naar educatie en vorming voor potentiële bouwers en verbouwers. In opdracht van het departement Leefmilieu, Natuur en Energie wordt onderzocht hoe duurzaam bouwen meer gestimuleerd kan worden bij particulieren d.m.v. vorming en informatie. Deze vragenlijst is een onderdeel van het onderzoek. Met de vragenlijst willen we een zicht krijgen op de noden en wensen van de (ver)bouwers: welke informatie zoekt u via welke kanalen? Waarom bent u net wel of niet bereid een investering te doen?

De enquête is gericht naar mensen die zich momenteel in de ontwerp-, uitvoering- of gebruiksfase van een bouw- of verbouwproject bevinden. Als u geen concrete plannen heeft, bent u uiteraard ook welkom uw mening te delen.
Uw mening is wat telt, er zijn dus geen foute antwoorden!

Mogen wij u vragen even de tijd te nemen om de vragenlijst in te vullen, dit zal ongeveer 10 à 15 minuten in beslag nemen. U maakt bovendien kans op één van de 50 bioscooptickets die we verloten onder de deelnemers. Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt, uw naam en adres zullen enkel en alleen gebruikt worden om u uw eventuele prijs te bezorgen.

U kan de vragenlijst vinden op http://www.ua.ac.be/duwobo/vragenlijst.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Vriendelijke groeten,
Prof. dr. ir. Eric de Deckere (Promotor)
Veerle Arren (onderzoeksmedewerkster)

Instituut voor Milieu en Duurzame Ontwikkeling
Universiteit Antwerpen
http://www.ua.ac.be/imdo
http://www.ua.ac.be/duwobo
http://www.ua.ac.be/duwobo/vragenlijst

De vragenlijst blijft beschikbaar tot 30 september 2008.
De lijst met de winnaars van de bioscooptickets zal nadien op de IMDO-website geplaatst worden (doorklikken naar DuWoBo).

Reacties

Ik kan de lijst niet downloaden.
Mon

Ok. Ik heb het gezien.
Sorry.
Mon

De eerste link geeft inderdaad problemen. Het 'punt' aan het einde van de zin hoort niet bij de url.

De correcte url: http://www.ua.ac.be/duwobo/vragenlijst

Mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor uw interesse!!