Power4You - tarief

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ik ben onlangs omgeschakeld (van Mazout) naar gas en heb gekozen voor Lampiris als leverancier. Teven wil ik omschakelen van electriciteit leverancier, nu bij Nuon en in de toekomst EcoPower.

Ik had echter bij Lampiris de vraag neergelegd of het interessant is om beide energie bronnen bij hen te leggen. En toen kwam Lampiris met dit initiatief.

Iemand enige ervaring mee?

Reacties

lambert,

waarom moet je dit samen nemen?

heb je uw gsm-abbo ook bij uw telefoon abbo? is uw autoverzekering ook dezelfde of uw woonpolis?

Ik heb net hetzelfde dilemma gehad begin dit jaar....

had ook eerst voor gas en electriciteit bij p4you/lampiris gekozen, maar na 1 week aangetekend electriciteit opgezegd.

Op 1.11.2008 ga ik ook bij ecopower. En deze hebben 1 grote troef...geen onderscheid tussen dag/nachttarief! wanneer je dubbele teller hebt, zéér interessant!

nu moeten we niet meer wachten onze vaatwas/wasmachine na 22 u. te laten werken of in 't weekend. Nee, we gaan hierdoor niet meer verbruiken, we blijven zuinig.
+ transparante netto-prijzen van ecopower en eerlijk bedrijf.

voordeel ook van lampiris: elektronische facturatie zou in mei operationeel zijn...je kan dan online inloggen om uw factuur te bekijken (grote papierbesparing)

dus als ge kunt leven met 2 verschillende facturen, dan zou ik voor bovenstaande optie kiezen.

P.S. heb nu essent voor gas en electriciteit (back-office om te huilen) en krijg ook 2 verschillende facturen op 2 verschillende tijdstippen.

Geert, niets moet samen hoor. 't is gewoon een optie die ik onlangs tegen kwam. Had Lampiris (gas) en EcoPower (electriciteit) gekozen omwille van het groene gehalte (groenste volgens Greenpeace). Als je door Power4You minder moet betalen, lijkt het me zeker een onderzoek waard.

EcoPower staat voor mij nog altijd op 1 en heb nog even tijd. Huidige contract bij Nuon loopt af begin december. Ik wil dan wel mijn nacht teller laten stoppen aangezien ik een PV installatie heb.

Alvast bedankt voor je reaktie.

Enkelvoudige teller is volgens mij niet nodig als je PV-installatie goed gedimensioneerd is. Rekening houdende met het feit dat je 100 kWh gratis krijgt per persoon (+ 100 kWh voor het gezin) mag je verwachte jaaropbrengst zeker niet zo hoog zijn als je jaarlijks verbruik.

En dan zit je normaal gezien redelijk veilig. Bij problemen kun je nog altijd je meter laten vervangen. Dit doe je dan best ergens in de winter (dan heb je normaal gezien meer verbruikt dan geproduceerd).

Moet je eigenlijk lid zijn van zo'n consumentenorganisatie om je aan te sluiten via power4you?
Via de website kan iedereen een code krijgen, maar ik weet niet of ze nadien nog controleren of je ook effectief lid bent??

Niemand?

Ok, je moet dus geen lid zijn van zo'n consumentenorganisatie. Via de website van power4you kun je een code krijgen. Vandaag mijn gascontract lampiris via power4you ingevuld, om over te schakelen op 1 september (einde contract bij electrabel). We zullen afwachten hoe het loopt.

Wat is het verschil tussen power 4 you en lampiris?

Als je intekent op de site van power 4 you kom je dan automaties op de site van lampiris waarna je juist dezefde mail krijgt zo als bij lampiris site intekent.

Is er verschil in prijs ?

Wat is het verschil tussen power 4 you en lampiris?

Als je intekent op de site van power 4 you kom je dan automaties op de site van lampiris waarna je juist dezefde mail krijgt zo als bij lampiris site intekent.

Is er verschil in prijs ?

Ik heb geen flauw idee. Ik ben gewoon rechtstreeks naar Lampiris gegaan.

@Geert:

"kwestie van niet onder uw 0 punt te komen (of lager staan dan het jaar ervoor bij de meting van indexis)"

Mag dit niet, misschien? Ik dacht dat je je GSC's kreeg overeenkomstig je productie, ONGEACHT de eindstand van de elektriciteitsmeter?

Vandaag de eerste dag groene stroom van Lampiris. Voor de werfkast binnenkort EBEM!

Jammer dat Greenpeace nog geen scoreblad heeft gemaakt voor de groene stroom aangaande gasleverancies (of ik lees de resultaten verkeerd).

Welke optie zou het beste zijn EBEM, Lampiris of Power4You?

Ten aanzien van electriciteit staat Ecopower bij ons bovenaan. Zijn we nog een beetje eigenaar van een windmolen

Power4you is geen leverancier. Het bundelt gewoon klanten voor Lampiris, en weet zo een korting op de energieprijs te bekomen. Als je dus kiest voor Lampiris, doe je dat best via power4you, tenzij je niet van kortingen houdt natuurlijk.

ik wens  reacties van klanten van power4you te krijgen.hebben ze klachten van lampiris?