Zonneboiler installateur regio Limburg

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hoi,

we willen graag een zonneboiler laten installeren, wie kan er enkele firma's aanraden in de omgeving van Houthalen-Helchteren? En wat is de kostprijs voor zo een installatie voor 4 a 5 personen? Nu staat onze Daalderop Combifort in voor de warmwatervoorziening.

Reacties

Ga eens kijken bij HBB in Beringen! Vraag naar Bart.
Groeten,
Koen

Ik heb er zelf geen ervaring mee, dus mischien valt het wel enorm tegen. Maar de website ziet er goed uit en ze zitten in Genk en beweren zelf te importeren en goedkoop te zijn.
http://www.solardistri.com/index_bestanden/Page1107.htm

Neems eens contact op met Aquasolar, (www.aquasolar.be)en vraag naar Jan.
Heb zelf mijn PV panelen van daar en ben zeer tevreden, goede service, goede uitleg, deftig werk.
De firma is van Tessenderlo

http://users.telenet.be/solarlog

online monitoring van mijn PV installatie

David,
kjik eens op de site van elkedagzondag.be voor een hele lijst van installateurs uit Limburg.

ik ben ook van Houthalen, wij gaan ook met HBB in Beringen samenwerken.

David,

Ook ik kan HBB in Beringen aanbevelen. Correcte informatie, niet opdringerig en de afspraken worden correct nagekomen.

Hugo

Ik heb zowel mijn zonneboiler als mijn PV installatie gekocht bij Ineltra systems te Genk. Ook zeer goede technische uitleg en goede prijs.

Greetz,

Solar-Boy

Ik heb 14 dagen terug een zonneboiler gekocht bij Solardistri. Betaalde 2600 euro voor 2 collectoren 4 m2, een boiler van 200 liter een computer en een pompeenheid . Bij Viessman en Buderus had ik ook prijs gevraagd daar was de prijs het dubbele. Ik heb voor deze prijs zelfs geen subsidie aangevraagd. Vorige week zelf geïnstalleerd en zaterdag opgestart; Werkt perfect, iedere dag al 75 graden in de boiler gehad. Laat de zon nog maar een beetje schijnen.

Guy

Hey,

alvast bedankt voor jullie reacties!
Ik heb de firma's die jullie aanraden allemaal een mailtje gestuurd voor wat meer info. Hopelijk staat er dit jaar nog een zonnecollector te blinken op het dak!

Probeer dan ook ALRASOL uit Wellen eens.
Zij werken met de goede oude IZEN systemen. Dit is een leegloopsysteem en technisch volgens mij het summum van de eenvoud en veiligheid. Om je keuze iets moeilijker te maken he...
Succes met het capteren van de ZON.