interelectra 5€ duurder 2jaar vast

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

hallo

Dat de energieprijzen de komende jaren nog zullen stijgen weten we allemaal. Vandaag zat er in mijn brievenbus een brief van interelectra dat ik kon intekenen voor een bedrag van 5€ meer per maand en dit gedurende 2jaar boven op mijn normaal tarief. Als tegenprestatie zouden ze de tarieven 2 jaar lang bevriezen. Is dit wel een interssante optie? graag jullie mening

mvg
Jan

Reacties

Interelectra betaat niet meer, het heet infrax en deze leveren geen stroom.
Ge bedoeld waarschijnlijk Luminus.
Laat U niet vangen door zo een reclame.
2 jaar geleden stapte ik van Essent groen over naar Luminus 2jaar actief, wegens een goedkoper tarief. Ik kreeg de belofte van Luminus dat men mij na 2 jaar het goedkoopste tarief zouden voorstellen.
2.5 jaar later, geen voorstel gehad , stel ik vast dat Luminus direct op jaarbasis 60euro voordeliger is dan actief.
Na een telefoontje naar Luminus geeft men toe dat Direct voordeliger is, maar dat men zich niet kan bezig houden met het goedkoopste tarief te zoeken voor zijn klanten. Fraaie belofte.
Ben zelf overgegaan naar het direct tarief en volgend jaar ga ik naar ecopower, dit scheelt nog eens 100euro op het tarief. Oplichters zijn het. bye bye Luminus

Hallo Bert,
mag ik vragen of luminus direct ook effectief goedkoper is dan Actief2
Ik wou ook overgaan van actief2 naar direct omdat volgens de berekeningstool van luminus bij mij een verschil maakte van 100€
ik heb het berekend op de dag dat ik mijn afrekening kreeg
maar als je dan naar de algemene voorwaarden kijkt zijn de energiekostprijzen duurder met direct als van actief2
Ik heb luminus daarom een mail gestuurd op 17 juni
waar ik nog een antwoord op verwacht
pro actief2

vaste vergoeding 75,53€
dag 7,96
nacht 4,87
ex.nacht 4,38
ex. btw

direct pro

vaste vergoeding 73,39€
dag 8,22
nacht 5,02
ex.nacht 4,50
ex. btw
dit zijn de energieprijzen (is wel voor proffesioneel verbruik)

Christa

Christa , weet je ondertussen al meer?

Hallo,

Bij LUminus niks dan miserie. Het is je reinste oplichterij waar ze zich mee bezighouden, laat jullie dus niet vangen!!!
Wij hebben ook Aktief 2 jaar en komt veel duurder uit, nochthans hebben we zo'n 1400 Kwh minder verbruikt als vorig jaar, dan krijg je een bonus maar hier komt het addertje....dan trekken ze hun tarieven voor het verbruik gewoon omhoog. Wij betalen nu zo'n 0.10 cent per Kwh meer dan onze naaste buur en die heeft ook Aktief 2 jaar. Prettige bijkomstigheid is dat wij die Aktief 2 jaar nooit hebben aangevraagd....Dus een wijze raad, blijf bij Luminus maar weg want je bent eraan voor de moeite. Wij overwegen ook om over te stappen naar een andere energieleverancier want wij zijn dit bedrog grondig beu!!