Dringende oproep aan forumbeheerder(s)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Geachte,

Bestaat er op korte termijn een oplossing om afzonderlijk van alle andere threads, 2 hoofdstukken voor respectievelijk PV -en speksteen-liefhebbers te creëren, voor mijn part 2 aparte fora vanaf de BBLV-hoofdpagina. Beide items zijn zeer interessant, doch discussies (en bij speksteen zelfs intriges) domineren al weken (maanden zelfs) het forum, en ik ben de mening toegedaan dat ik niet de enige ben die zich hieraan stoort. Ik meen dat ik geen verdere redenen hoef op te sommen doch dat u zelf begrijpt waarom.

Reacties

"Ze" zijn blijkbaar wel iets bezig met het forum. Maar 'ze' willen daarover zo weinig mogelijk zeggen (uit schaamte, uit niet beter weten, omdat ze dat niet nodig vinden,....).
Vooral veel geduld zal je helpen. Uiteindelijk zullen ze wel overgaan naar een beter forumplatform. Geduld....

Walter

alvast bedankt voor het supporteren Walter! Ze zijn er intussen wel al heeeel lang mee bezig. Wat ik er van gehoord heb: de server is veranderd. (sic.)