zoek regeling voor vaillant ecotec +

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

hallo kan iemand mij raad geven
ik ga mijn vaillant atmo vervangen door een condenserende ecotec+...denk dat ik het meeste rendemend kan behalen met een war regeling.maar denk dat mijn probleem is dat ik met 3 aan-uit thermostaten zit die zoneventielen bedienen . is hier een oplossing voor ?

Reacties

Als je er een calormatic 430 op plaatst en eventueel met een bypass of een evenwichtsfles zorgt voor voldoende doorstroming?

ja maarwaar moet ik de ruimtevoeler plaatsen? heb 3 kringen gemaakt omdat ik in de winter in men huiskamer met een houtkachel stook.als ik de ruimtevoeler daar hang ga die geen warmtevraag meer doen.ik kan met men thermostaten de zone ventielen laten open en dicht gaan..maar waar met de ruimte voeler gebleven? of besta er een regeling met alleen buitenvoeler? en gewoon aan uit thermostaat ?

als dat kan patje ...dan is het opgelost
bedankt voor de raad