energieloket

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

beste,

ik heb de opdracht gekregen om het concept "energieloket" invulling te geven.

Een energieloket is m.i. een fysiek en digitaal aanspreekpunt in of rond het gemeente-/ stadhuis die deeltijds (bv. 8u per week, ook buiten kantooruren) bemand wordt door deskundigen.

In een energieloket kan men terecht voor advies en hulp mbt energiebesparing, planadvies, alternatieve energie, energiepremies, energieaudits, energieleveranciers (vreg), etc...

Daarnaast dient het energieloket regelmatig infosessies te organiseren mbt tot bovenstaande onderwerpen.

Tevens zou dit loket kunnen optreden als frontoffice voor de distributienetbeheerders mbt aansluiting gas en elektriciteit, etc…

Wat vinden jullie van een dergelijk invulling en welke verdere invulling zouden jullie daaraan geven?

Reacties

dit bestaat toch al allemaal op diverse sites.
Het leuke van de bestaande sites is dat deze automatisch doorverwijzen naar de andere sites die houder zijn van de informatie.

je moet natuurlijk het bos door de bomen blijven zien,wat op vandaag niet meer het geval is. Daarnaast is maatwerk nog altijd effectiever dan algemene info.

trouwens iemand die dagelijks bezig is met het energie-item zal niet naar zo'n loket komen.