energiesaver

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

zie link

http://www.softoys.be/N_frame.html?http://www.softoys.be/N_home.html

extreem energiesaver

bespaart veel geld

eenvoudig in gebruik

direkt resultaat

Reacties

"direkt resultaat": voor de verkoper in ieder geval

Betrouwbare webwinkel: GSM nummer, postbus ipv. echt adres, BTW nummer in optie zeker?

Ok, mijn elektriciteitsverbruik is inderdaad met 25% gedaald het laatste jaar. Laat ik maar eerlijk zijn: ik heb dit ding NIET gekocht...

Conclusie van uitgebreide test door Olino:
"Mijn advies, koop het ding niet voor de energiebesparing."

http://www.olino.org/articles/2007/11/10/energysaver

Onderzoek zal moeten uitwijzen of energy saver wel of niet werkt,ik heb op deze website de BTW nr wel gevonden zie eens bij CONTACT en het verwondert mij niet dat deze firma met een postbus werkt, je zal maar als verkoper aan lastige klanten moeten uitleggen waarom je geen vaste telefoonlijn meer wilt.

Dank je wel Willy voor de rechtzetting.

Natuurlijk ken jij de site stukken beter dan ik aangezien je de ex-bestuurder bent van Softoys. Het gaat hier trouwens over een filiaal van een Engelse firma.

Maar de details laat ik graag aan Willy over.

Over het toestel zelf is blijkbaar voldoende uitleg te vinden (gelukkig maar). We mogen ons ook niet laten misleiden door het experiment met de stroommeters: je betaalt nl. het aantal kWh dat door je teller gemeten is...