open huizendagen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Aangezien we van plan zijn binnenkort een passiefhuis te bouwen, zijn we dit weekend enkele passiefhuizen gaan bezoeken. Het laatste, in Vosselaar, samen met mijn schoonouders.
Het waren leerrijke bezoeken, interessant om te zien, en toevallig perfect weer om een ph te ervaren (koud en zonnig). Heel leuk om te horen dat mijn schoonouders nu (eindelijk) overtuigd zijn van de haalbaarheid van een ph, hopelijk stoppen ze nu met vragen als 'ja maar, wat als je het nu eens echt warm genoeg wil hebben?'.

Vandaar, bedankt aan BBL om al 10 jaar OHD te organiseren, en vooral bedankt aan de vele bewoners die hun woning open zetten voor een (of meerdere) groep vreemden. Zoals bij zoveel dingen, geldt voor een ph 'eerst zien, dan geloven', en jullie geven heel wat mensen de kans om te zien.

bedankt,

Joke

Reacties

Het huis in Vosselaar gaf inderdaad een representatief beeld van een normaal gezin in een passiefhuis.

Mijn vriendin is nu ook in ieder geval overtuigd.

Inderdaad,

Hartelijk dank aan BBL en alle bewoners die hun vrije weekend hier voor hebben opgeofferd!!

Bedankt!

Mvg
Jan

Ja merci voor de info en het goede ontvangst.
Ik heb weer stof tot nadenken.

Stijn &An

bedankt voor BBLV en bewoners, ... die deelnemen

ik ben gisteren naar Lochristi geweest, 11 (huur-)appartementen onder één dak, 35 KW pellet, vollop in opbouw

aannemer (eigenaar) is echt een gedreven man

Stefan