trage administratie VREG

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

op 6 juni werd er een PV-installatie geplaatst op mijn dak.op 6 juli stuur ik de aanvraag voor GSC op naar de VREG.na 40 dagen informeer ik of mijn papieren toegekomen zijn(zelf beloven ze een antwoord binnen de maand).niets te vinden. dus stuur ik een aangetekend schrijven op. op 25 september krijg ik bericht dat alles in orde is en dat ik binnen de 14 dagen mijn paswoord via email krijg. op 10 oktober bel ik naar de VREG met de vraag wanneer mijn paswoord gaat toekomen waar men mij mededeelt dat de betrokken werknemer op vakantie is en ten vroegste op 8 november terug komt en dat ze eigenlijk overspoeld worden door aanvragen voor GSC.
dat administraties niet vlot werken is me niet onbekend maar dat ik door deze vertraging ongeveer 4 € aan interesten mis van de eerste 450 € van mijn eerste GSC vind ik toch wel een beetje erover.
iemand nog problemen met de admin van de VREG?

Reacties

traag maar zeker, ook bij mij zo.

eerste GSC kan je pas aanvragen na 1000 kWh productie en pas op 6 juni geplaatst?

ook de dag dat je een GSC verkoopt via VREG, staat geld niet de volgende dag op je rekening, bij ons duurde dit ruim 6 weken.

MVG
Stefan

Hallo,

Wat administratie betreft; je moet overal wachten.
Mijn panelen functioneren sinds 13 juli.
GSC:betaling gebeurt pas na 1000KW.
Dus....span de kar niet voor de paarden.!!!!!!!!
Verleden week onving ik alle info van VREG.
Ik nam telefonisch kontakt.
Ik verzeker u; ik had een zeer vriendelijke vrouw aan de lijn.
Jeannine was zeer behulpzaam! Ik ben zeker dat alles naar wens zal verlopen.
Ikzelf ben vrij ongeduldig. Voor wat het VREG betreft: Chapeau!!!!

Thierry