3 voudig glas Gelko

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hey,

Heeft er iemand ervaring met Gelko ramen en deuren?
Zij verkopen nu ook 3-voudig glas van Ug 0,78. En beweren zelfs dat hun PVC raamkaders en deuren eveneens Uk 0,78 heeft? Ze hebben PVC kaders die langs buiten met aluminium bekleed zijn...

Iemand ervaring hiermee?

Groetjes

Reacties

Echt niemand ervaring hiermee?

Beste,
ik heb de reclame ook gezien. Mijn broer ging zaterdag kijken. Voor is komt de prijsvraag voor ramen nog iets te vroeg (zal voor de winter zijn)

Ik heb deze ramen (PVC, geen alu) laten plaatsen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Alleen dat hun kaders ook Uk 0,78 hebben, daar twijfel ik aan! (Zou het moeten opzoeken in mijn facturen om zeker te zijn)

Vooral de prijs valt zéér goed mee!

Johan,

Bij mij hebben ze er ongeveer een halve dag over gedaan om 4 ramen uit te breken en er nieuwe in te zetten. (8 weken na bestelling, perfect op tijd zoals afgesproken) Ik snap niet hoe het bij jou 6 weken heeft kunnen duren, dan moest er toch een nieuw raam ofzo gemaakt worden?

Over de naisolatie heb je gelijk, ze hebben gewoon de ramen erin gezet, langs de 4 hoeken gefixeerd met pu-schuim en that's it. Ik heb zelf de isolatie verder moeten doen, maar misschien is het dan ook wel beter gedaan...

Hallo,

wij hebben heden slechts dubbel glas en dan nog met kader in alluminium,

heb intresse in 3 voudig glas waarde 0.78
zeker als ik jullie hoor zeggen niet duur.
wat is niet duur?
Kan er iemand precies zijn over de kostprijs

alvast bedankt
benjamin

Benjamin,

Laat u een gratis offerte maken door Gelko, dan weet je't direct.

Ik weet het ni van buiten, maar bij mij was het voor 4 kip-ramen (1,5x1m) 3-voudig glas, PVC (4-kamers)(buitenkant structuur RAL-kleur, binnen effen beige) ongeveer € 2500 exc.BTW incl plaatsing.

mvg,

Wim.

@ johan:

men (passhausinstitut) heeft ondertussen toch al 10jaar ervaring met betrekking tot drievoudige beglazing,..toch lang genoeg om een tussenstand te kunnen maken me dunkt.