vitotres 343

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Beste,

Graag ervaringen met de v****mann Vitotres 343,
of dergelijke toestellen.

grts

Reacties

of met zijn broertje de Vitocal 343...http://bondbeterleefmilieu.be/agora/images/icons/icon7.gif
http://bondbeterleefmilieu.be/agora/images/icons/icon7.gif

Tussen haakjes: wij zullen wel niet de enigen zijn die omwille van budgetredenen het onderste uit de kan proberen te halen. Is de prijs van de Vitocal343 op deze online-shop geloofwardig:
http://www.hkshaustechnik.de/shop/viessmann/viessmann-vitocal-343-waermepumpe/index.html
Wel zelf af te halen als ik het goed begrijp.

Groetjes,

Rik

gasketel in buitenland halen en in Belgie plaatsen is niet verstandig, niet in alle landen wordt dezelfde gasdruk, samenstelling gebruikt.

voor dergelijke toestanden krijg je dan ook geen premie, subsidie

het is algemeen geweten dat gasketels in NL (bepaalde merken, die heel goed verkopen daar) 30 tot 40 % minder duur zijn dan in B

MVG
Stefan

Wel even duidelijk blijven. Vitotres is balansventilatie/verwarming/warmtepomp 1,5 Kw/solarboiler en regeling. Dit is een toestel voor passiefhuis.
Vitocal is warmtepomp (max 10 Kw) gekombineerd met solarboiler en regeling.
Vitodens is condensatieketel gekombineerd met solarboiler.
Het zijn wel allemaal compact-toestellen, dus alles gekombineerd in één behuizing.
philip wrote:

Wij hebben dit toestel laten plaatsen in ons passiefhuis. Voorlopig nog geen ervaringen want we verhuizen pas eind september.
Sofie

Sophie,

Ik kan je niet rechtstreeks mailen (foutmelding op je mailadres). Kun je me meer info bezorgen aub? Best rechtstreeks aangezien men niet graag heeft dat er commercieel getinte boodschappen op het forum verschijnen.
Welk toestel heb je precies?
Wie is je leverancier?
Hamvraag: wat was de kostprijs?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Rik

Wij hebben hier ook enorm veel intresse voor zo'n toestel, indien mogelijk zouden wij bovenstaande infoook graag ontvangen.
Bedankt!!!

Als je zulk een toestel in Nederland koop,heeft dit dan geen Nederlands keurmerk? En gaan indien problemen met het toestel,geen problemen hebben met wisselstukken en dergelijke?