sunpipe euroconstruction

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Vorig jaar heb ik bij deze firma een sunpipe gekocht. Ondertussen is ze ook geinstalleerd, maar spijtig genoeg heb ik één stuk buis te weinig. (er was één buis waar de spiegellaag loskwam bij het verwijderen van de beschermfolie). Deze firma is uit tongeren (niet vlakbij dus) en via telefoon geraak je er niet meer binnen. Weet iemand of ze failliet zijn of gewoon een andere nummer hebben? Waar verkopen ze nog Sunpipes?

mvg
kris

Reacties

Kan niemand mij verder helpen?

)-:

Welke firma. Woon in de buurt.

Kijk eens op deze website:

http://www.euro-construction.be/

Is de sunpipe werkelijk zo effectief?
Overweeg er ook een te installeren...

kris schrijft:
> Vorig jaar heb ik bij deze firma een sunpipe gekocht. Ondertussen is ze ook geinstalleerd, maar spijtig genoeg heb ik één stuk buis te weinig. (er was één buis waar de spiegellaag loskwam bij het verwijderen van de beschermfolie). Deze firma is uit tongeren (niet vlakbij dus) en via telefoon geraak je er niet meer binnen. Weet iemand of ze failliet zijn of gewoon een andere nummer hebben? Waar verkopen ze nog Sunpipes?
>
> mvg
> kris