link: Stichting Energiebesparen Nederland

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Via kenninssen in Nederland ontving ik onderstaande interessante link

http://www.energiebesparingnederland.nl/

Groeten,
Rudy Martens

Reacties

Interessant. Er sprongen me onmiddellijk enkele dingen in 't oog.

1. Opnieuw de Brandstofpil. Zou het toch wel iets zijn. Misschien die thread eens terug opzoeken.

2. Investeren in Energie aandelen. hmm, overschakelen van Nuon naar EcoPower en een paar aandelen kopen. Werkt zo langs 2 kanten

3. Windenergie is interessant aan't worden. Zonne energie is 4 keer zo duur blijkbaar. Nu nog een betaalbare home windturbine.

4. Ondanks 4x duurder dan windenergie, toch maar zonnepanelen op je dak. Maar blijkbaar nog even wachten, want dit jaar komen de chinezen met panelen die tot 4 keer goedkoper zijn. 2007, het jaar van de nek aan nek race. Wel opletten met de groencertificaten want die zijn maar aanvraagbaar tot juli 2007 geloof ik.

5. En nog nicer, een Elektromagnetische Elektriciteits generator. Zo wil ik er wel eentje. Snel inschrijven voor de test. Geen zonnepanelen, geen nuon of Ecopower, niets. En toch zo schoon. Alleen wordt je brain gekookt op lange termijn, door al die magnetische velden ... (just joking want dat doet de GSM al)

Het belooft weer allemaal.

Groeten,
Lambert.