gyproc voegen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

ik heb gyprocplaten op een houten vezelplaten gezet, waarmee het dak van de zolder was afgemaakt. Doordat het dak redelijk scheef stond zit ik hier en daar met voegen van 1 tot 2 cm.
Dien ik eerst met een bepaald product deze voegen te dichten alvorens de zelfklevende strips en joint filler te gebruiken, of kan dit meteen?

Reacties

dag dirk.voor een goede en sterke afwerking ;eerst grote voegen dichtmaken met jointfiller dan barstenvlies dan 2 keer plamuren met jointfiller(krimt in na droging)en afwerken met jointfinnischer

Als de platen zijn afgesneden (dus wanneer er geen papier meer aan de randen zit) moet je de deze kanten eerst bevochtigen.

Hey

Plamuren doe je best in 2 keer omdat bij het drogen de plamuur nog wat zet

daarna goed egaal schuren en eventueel met vlies behangen

Bij het verven begin je eerst met een primer laag in de gewenste kleur - schuren en daarna afwerken met een afwerkingslaag

als je nog vragen hebt mag je altijd een mailtje sturen naar info@indigopaints.be
veel geluk bij de renovatie werken!

www.indigopaints.be