1.1 glas

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Wij hebben in onze nieuwbouw overal 1.1 glas genomen (2 jaar geleden) en overal staat er op de rand van het raam PROFEL PLUS U1.1 HR++ behalve in onze 2 grote schuiframen .
Daar staat helemaal niets geschreven.
Hebben ze ons daar nu gewoon dubbel glas ingezet of kan het zijn dat het toch 1.1 is.

Reacties

als ze bij het monteren van het profief tussen het glas toevallig binneste buiten draaiden de maandag, dan zou je het kunnen lezen als je het dubbel glas zou losmaken, maar maak je maar geen zorgen het zal overal wel het zelfde profiel zijn dat ze gebruikt hebben.

Deze pagina kwam tot stand binnen het project "SenisParti" met de steun van Vlaanderen Circulair en in samenwerking met VIBE en VUB Architectural Engineering. Via dit project "SensiParti" willen Bond Beter Leefmilieu, VIBE en VUB Architectural Engineering circulair en veranderingsgericht bouwen haalbaar maken voor particulieren.