koken gas onder glas ervaringen?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hoi,

ik krijg mijn vrouw maar niet overtuigd van een gasfornuis, ttz, ze vind een inductieplaat veel makkelijker in onderhoud, want dat is niet meer dan een glazen plaat, en onze kookpotten zijn er ook al geschikt voor. ze heeft gelijk. maar daar tegenover staat de energierekening.
blijft er nog gas onder glas. bij mijn weten is er maar 1 fabrikant en dat is niet bevorderlijk voor de kwaliteit en de prijs. Wie heeft ervaring met deze kookvorm? thuis geinstalleerd?

thomas

Reacties

Wij werken al jaren met inductie. Gas is misschien goedkoper, alhoewel! Inductie verbruikt alleen wanneer nodig ,gas daarentegen blijft dikwijls onnodig branden.
In ieder geval is de meerprijs voor inductie wat ons betreft zeker het meerverbruik waard!
Comfort wil ook wat.

Thomas,

wij koken al een jaar op gas-onder-glas en zijn daar best tevreden over.

op dit forum staat daarover trouwens nog een vraagstaart, maar doordat iedereen zonder meer nieuwe (?) vraagstaarten kan opstarten en er geen moderator is vind een kat haar jongen hier niet meer terug!

groeten,

Björn

Bestaan er al vrijstaande gas-onder-glas-fornuizen?
Zoja, welke merken?
Momenteel vinden we enkel inbouwapparaten... (oranier)
Alvast bedankt voor uw medewerking,

Gino

er bestat een vrijzstaand fornuis met gas onder glas, info ist te verkrijgen bij oranier.

mvg, erwin