TO

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

hallo ik moet voor to enkele dingen weten:

waarom moeten de stenen in verband staan? en wat gebeurt als dat niet zo is?
waaro moet de vochtisolatie in de binnen muur hoger zitten da,n in de buiten muur?
Waarom moetr er hier en daar 1 stootvoeg opgelaten worden??
Waarvoor dient het boogje in de spouwhaken?Moet het naar boven of naar beneden

gelieve a.s.a.p.
te antwoorden!!!!

hallo

Reacties

man man man, triestige boel. Hoe snel had u het antwoord gewenst ? Gisteren ???

Zou u niet beter even uw schoolboeken erbij nemen en het antwoord zelf opzoeken zoals uw klasgenoten, in plaats van op uw lui gat te zitten en te wachten tot iemand anders uw opdrachten uitvoert ? Denk gewoon even twee minuten na en u weet de oplossing, regen komt uit de hemel en is onderhevig aan de zwaartekracht. De straat is nat, maar na een fris briesje droogt ze wel weer op....

Laten we dus maar blij zijn met de Oost-Europese bouwvakkers die hier komen werken...

Ik zou zeggen: probeer eens een muur te metsen waarbij de stenen niet in verband staan en stel dan proefondervindelijk vast waarom het anders moet. Bijkomende tip: Je hebt hiervoor geen echte bakstenen nodig, legoblokjes volstaan

Tja,

Bij het verlijmen van stenen moeten ze niet in verband staan hoor recht boven elkaar kan ook, je moet het wel mooi vinden natuurlijk.

Dit terzijde, ik vind deze manier van iets vragen alles behalve correct, het kan ook op een beleefde manier!

Probeer het misschien eens opnieuw, als je nog wil teminste.

als ze niet in verband staan vallen ze om =)

man wat ben ik slim

Bij tuinafsluitingen in geplastifieerde draad zoals Bekaert-draad, dien je het boogje of knikje in de horizontale draden ook naar onder te richten om het water af te laten vloeien.

Nochtans merk je af en toe het omgekeerde. Misschien een doehetzelver die te vlug handelde? Of keek hij niet naar een TV-programma dat eindigt met: "Wat je zelf doet, doe je meestal beter"