pelletskachel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

gevonden bij kapaza pellets kachel,men gaat naar www.kapaza.be
naar bouwmatrialen,dan in de lijst verwarming radiators en cv dan naar pagina 32 laaste foto
ik weet niet of het bekent is of niet,maar ik kwam dit toevallig tegen

Reacties

Marcel

AUB, hou je toch aan de bestaande vraagstaarten, straks hebben we 3 vraagstaarten over hetzelfde. Zo kan er straks niemand meer aan uit.

Hans

wat is er nu toch verkeerd aan een tip te geven ,er komen hier toch mensen op die nog nooit van pelletskachels gehoord hebben
zo toch aan info komen met foto onder andere
ik denk dat hier wel andere dingen aan bod komen die niets met het forum te maken hebben,en waar ik geen reacties op zie
in tussen voor mensen die het intreseert staat het op blz 33 kan dagelijks een blz op schuiven
er staat een foto waarnaast staat houdkachel

Beste Marcel,

OP het Forum staat er zeer veel geschreven over pelletkachel,

gebruik gewoon de zoekfunctie. Dat bedoelde HAns.

Mvg

Jeroen

Marcel

wat er verkeerd aan is? Dat is al een paar keer uitgelegd. Met 20 vraagstaarten over 1 onderwerp staat alle informatie hopeloos verspreid en wordt kwasi onvindbaar voor iemand die niet de tijd vindt om het hele forum te lezen. Net hetzelfde probleem wanneer er sterk wordt afgeweken van de oorspronkelijke vraagstaart. En de toch al niet schitterende zoekfunctie helpt daar ook al niet bij.
En denk je dat iemand die niet weet wat een pelletskachel is, gebaat is bij een 21ste vraagstaart? Ik denk het niet, integendeel!

Ik heb ondertussen jou reactie al bij de vraagstaart " Stoken op pellets " geplaatst.
De rest van mijn reactie vind je onder die vraagstaart. Gelieve deze iet meer te gebruiken.

Hans

maar hier staat een foto bij en daar ik zelf nog geen pellets kachel gezien heb , denk ik toch wel dat mensen die weleens willen zien,en ik denk ook dat het een nieuwe techniek is maar dat weet ik niet zeker
heb het forum nogeens afgelopen,en zie over bepaalde onderwerpen wel 30 antwoorden,zie isolatie doch daar geen kritiek
,of zit er meer achter krijg wel die indruk
of moeten mensen die minder goed te pen zijn of pc kennis hebben hier maar weg blijven,en zich dan ook maar niets van het milieu aantrekken
u bent wel heel verdraagzaam voor het millieu maar minder voor de mens sory

Marcel

Wat heeft dat nu verdomme met verdraagzaamheid te maken of met kunnen schrijven of met een computer kunnen werken? Je neemt toch dikwijls genoeg deel aan vraagstaarten dat je toch weet hoe je moet antwoorden.
Ik probeer alleen maar het voor iedereen wat makkelijk te houden door de onderwerpen bij elkaar te houden, door voortdurend nieuwe vraagstaarten op te starten wordt het net veel moeilijker iets terug te vinden. Ik heb jou antwoord, zoals gisteren al gezegd in een andere vraagstaart over pellets gezet, dus iedereen kan dat daar toch zien. Wat is het nut om een nieuwe vraagstaart over een bestaand onderwerp te starten??

Hans