Suzy Vandeplas Architect | Ecobouwers.be

U bent hier

Suzy Vandeplas Architect

Voor al uw energiezuinige verbouwingen & laagenergie nieuwbouwprojecten 

In 2007 studeerde ik af als jong en creatief architect met een duidelijke visie en passie, welke in alle domeinen van mijn werk tot uiting komen. Graag verkies ik om te bouwen met bio-ecologische bouwmaterialen, gezonde en milieuverantwoorde producten en technieken.

Elk project krijgt zijn eigen karakteristieke vormgeving vertrekkende vanuit uw wensen en de specifieke context waarin het gebouwd wordt. De ontwerpen vertrekken vanuit ideeën die bij mij passen, maar die volledig ingaan op uw wensen. Tenslotte wordt u de bewoner en gebruiker van onze realisatie. 

De ontwerpen worden volledig op maat uitgewerkt binnen uw vooropgesteld programma en budget. U kunt bij mij terecht voor zowel grote als kleine energetische verbouwingen, voor duurzame lage-energiewoningen, BEN-woningen, passiefwoningen en nul-energiewoningen of andere bouwprojecten. 

Bouwt u liever traditioneel ‘de baksteen in de maag’ of toch een lichte constructie in houtskelet er zijn verschillende mogelijkheden. Ik overloop graag samen met u de verschillende mogelijkheden. Door geëngageerde keuzes te maken, komen we samen tot een mooi en duurzaam eindresultaat.

Activiteit: 
  • Architect
Nieuwe Erven 19 Lommel
3920 Lommel Limburg
België
0479 72 77 50
Suzy Vandeplas
VIBE Erkenning