Nele Lippens Architect

nele [at] architectlippens.be
0478 92 86 71
Nele Lippens

Stationsstraat 23
8490 JABBEKE
West-Vlaanderen
België

Het architectuurbureau staat garant voor een persoonlijke aanpak. Iedere opdracht is uniek en vraagt bijgevolg een specifiek antwoord. Het is steeds een streefdoel om functionele, duurzame, budgetgerichte en energiebewuste architectuur tot stand te brengen.
Indien u openstaat voor een project met een hoge belevingswaarde kan architectuur je raken. Er wordt gestreefd naar architectuur die een verhaal vertelt en een goed gevoel kan opwekken voor bewoner en gebruiker.

Uw project wordt, van bij de haalbaarheidsstudie tot de oplevering van het gebouw, door een architect met jarenlange ervaring nauwlettend uitgewerkt en opgevolgd. De belangenverdediging van de bouwheer is primordiaal.

Naast het uitzetten van de grote conceptlijnen staat het bureau ook in voor het invullen van de details, dit tot op het niveau van uw interieur tot de inrichting van de buitenomgeving. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan het samenstellen van een goed bouwteam (aannemers, studiebureaus e.a.). Het architectenbureau is op verschillende gebieden actief: nieuwbouw, renovaties, restauraties, projectontwikkeling, interieurinrichting en bouwcoördinatie.
Mede door permanente bijscholing, kan het beste van mezelf geboden worden.

Indien u interesse heeft in een samenwerking, wordt u vriendelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Samen met u worden uw bouwwensen in kaart gebracht en wordt u begeleid bij het vormen van een realistisch verwachtingspatroon. Aan de hand van dit gesprek kan een offerte op maat aangeboden worden. Dit eerste gesprek is steeds vrijblijvend.

Er kan ook bijstand verleend worden, op bouwtechnisch en stedenbouwkundig vlak, bij aankoop van een gebouw of bouwgrond (aankoopbegeleiding). Het geven van inzicht en objectiviteit in uw aankoop. Geen ander professioneel kan u beter raad geven bij uw aankoop met het oog op een eventuele nieuwbouw, verbouwing of volledige inrichting van uw gebouw.