Energiecentrale | Ecobouwers.be

U bent hier

Energiecentrale

De Energiecentrale van de Stad Gent is het Gents adviespunt voor energiezuinig wonen en renoveren.

Wil je warm en comfortabel wonen en heb je vragen over de aanpak?
De experten van de Energiecentrale nemen je kopzorgen weg. Ze komen bij je langs voor vrijblijvend advies en begeleiding van je werken. Helemaal gratis voor alle Gentse particulieren.

Energiescan

Wil je je energieverbruik verlagen, maar weet je niet meteen waar te beginnen? Vraag een gratis energiescan aan bij de Energiecentrale. Met een gratis energiescan krijg je snel zicht op je mogelijkheden. Dat hoeft niet altijd een dure ingreep te zijn. Kleine aanpassingen kunnen al heel wat verschil maken.

Bouw- en renovatie advies

Wil je energiezuiniger wonen? De expert van de energiecentrale komt gratis bij je langs voor advies op maat. Boek een afspraak voor vrijblijvend advies aan huis. Begin je net aan een renovatie in Gent of ben je al flink op weg naar het huis van je dromen? In elke fase kan je de energievraag van je woning verbeteren. Wij bekijken samen met jou de beste aanpak.

Renovatiebegeleiding

Aannemers zoeken, offertes vergelijken, keuzes maken,... Maak je renovatie eenvoudig en laat je gratis begeleiden door de Energiecentrale. Elke ingreep, hoe klein ook, zorgt vaak voor heel wat twijfels. De renovatiebegeleider biedt ondersteuning bij elke stap. Energiepremies en een energielening geven je een steuntje in de rug. Want goed wonen is ook een betaalbare energiefactuur. Bekijk samen met de Energiecentrale op welke energiepremies en energielening je recht hebt.

Facebook
Pinterest

Activiteit: 
  • Adviseur
Woodrow Wilsonplein 1
9000 Gent Oost-Vlaanderen
Belgiƫ
09 266 52 00