Comfort Wonen bvba

Grensstraat 292
9000 Gent
België

Bij een bouwproject komt heel wat kijken: deskundige en betrouwbare aannemers vinden, geschikte bouwmaterialen kiezen, de kosten en het budget opvolgen, de werken coördineren, … Een proces dat u liefst vlot ziet verlopen, want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk van het comfort van uw droomhuis genieten.

Dat wooncomfort wordt voor een groot deel mee bepaald door de woning zelf. Veel natuurlijke lichtinval, een aangename temperatuur, verse luchttoevoer, … Maar ook een indeling die is aangepast aan uw wensen en noden. Een standaardontwerp zal dat maar zelden garanderen.

Daarenboven wil u zo snel mogelijk intrekken. Ook daar maken de juiste keuzes bij het bouwproces een wereld van verschil. Wist u bijvoorbeeld dat de bouw van een houtskeletwoning maar drie maanden duurt, tegenover bijna een jaar voor een traditionele constructie?

Energiebewust bouwen staat hoog in ons vaandel. Laagenergie- of passiefbouw zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en lage energiekosten. Bovendien garandeert het de waarde van uw woning bij het doorvoeren van strengere bouwnormen in de toekomst.

Ook het ecologisch aspect vinden we belangrijk bij Comfort Wonen. Bij het maken van materiaalkeuzes is dit een bepalende factor.

Wij bouwen zeer goed geïsoleerde houtskelet volgens de formule 'sleutel op de deur' of in 'bouwteam'.