AR.2 Architecten

info [at] ar2.be
03 488 35 29
Marleen Vanderstukken

Frederik Peltzerstraat 19
2500 Lier
België

Architecten Paul Van den Cloot en Marleen Vanderstukken werken sinds 1995 samen aan allerhande projecten. De eerste jaren betrof het voornamelijk woningen, maar geleidelijk aan werden ook meer omvangrijke opdrachten voor openbare besturen, vennootschappen en privé-personen gerealiseerd.

Eind 2002 richtten beiden AR.2 architecten op. Het kantoor tracht zich te profileren met een goede dienstverlening en kwalitatieve hedendaagse ('moderne') architectuur, met een speciale interesse voor houtskeletbouw. 
​Tot de realisaties behoren woningen, appartementen, winkels (handel en horeca), sociale woningen en allerhande openbare projecten. Ook industriebouw en interieurontwerp maken deel uit van onze werkzaamheden.

Voor een aantal projecten werd samengewerkt met enkele bevriende architectenkantoren zoals RE-ST (Antwerpen), Architects Unplugged (Turnhout) en Hippo (Genk). ​In lente 2016 ontstond er een intense samenwerking met atelier Allard Schwencke Architecten (Antwerpen), beter gekend als atelier ASA. Na het vertrek van Allard Schwencke werden de projecten verder opgevolgd door AR.2, dat de vennootschap overnam. In 2019 vond de definitieve fusie tussen beide kantoren plaats. Atelier ASA bestaat sindsdien niet meer als vennootschap.

Populair op Ecobouwers
  • Houtskelet
We werkten mee aan deze bouwprojecten