welke hsb aannemer kiezen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Beste ecobouwers forum lezers,
ik ga in het najaar een hsb woning, BEN, bouwen, naast mijn huidige woning, ik zou heel veel zelf willen doen, met eventueel wat begeleiding, heeft iemand ervaring met het bedrijf DS houtskeletbouw uit Vichte,
dank voor het advies

Reacties

Beste,

 

 

Wij hebben ook voor hen gekozen en tot op heden loopt alles goed.

We hebben zelf vertraging dus de werken zijn moeten uitgesteld worden (discussie over perceelgrens met buren).

Als je kan wachtten tot augustus kunnen we u alvast onze ervaringen meegeven.

We hebben zelf ook 3-4 werven van hen gaan bezoeken zonder hun weten en de eigenaren waren best tevreden.

 

groetjes

Kunnen we eens met elkaar contact opnemen ? via mail of tel

grtn,

jan



Wij zijn momenteel ook op zoek naar een kwalitatieve aannemer voor houtskeletbouw in de provincie Limburg. Wij hebben vroeger reeds een huis verbouwd en hebben toen erg veel problemen gehad met de aannemer (rechtzaken, een echte nachtmerrie), vandaar dat we nu extra voorzichtig zijn bij de keuze van aannemer. Het is moeilijk om iemand te vertrouwen.

We hebben momenteel de aannemer Martin Vandereyt en zonen, te Zonhoven, in gedachte. Heeft iemand ervaring met deze firma? Persoonlijke mail is natuurlijk ook mogelijk. Heeft er iemand goede ervaringen met andere HSB aannemers in de regio Limburg?

Alle info zou zeer geapprecieerd worden.

Alvast dank.

Het is altijd gevaarlijk om firma's naar voor te schuiven, ik zal dat dan ook niet vaak doen. Voor één keer wil ik wel eens een uitzondering maken.

Ik heb drie jaar geleden gebouwd met Houtskelet Bokken uit Bree (Limburg). Ik kan hier eigenlijk niets negatiefs over zeggen.

Geen enkele slechte ervaring, goede afspraken, goede kwaliteit, normale prijs.

 

Wij starten in oktober met HSBB en zijn heel benieuwd.

Voorlopig zeer tevreden met de eerste contacten.

 

misschien eens naar www.ecohomepanel.com zien

groetjes

Pol

 

Wij hebben recent gebouwd met HSBB en zijn niet zo tevreden. Er zijn een heel aantal zaken misgelopen tijdens de bouw. Sommige zijn opgelost (na lang aandringen) ander zijn hersteld (maar nog steelds zichtbaar) en sommige zaken zijn niet meer te herstellen.  Wij hadden toch meer kwaliteit van hen verwacht. Ook in de facturen en vorderingstaten zaten geregeld fouten. Geen fijne ervaring en dat is jammer aangezien wij (zoals de meeste mensen) van plan zijn  maar 1 maal bouwen.