Opendeurdagen

We zijn nog steeds op zoek naar openstellers. Heb je jouw dak geïsoleerd, zit er superisolerend glas in je ramen, heb je een condensatieketel geïnstalleers? Kan je op één van deze vragen ja antwoorden dan ben je meer dan welkom om je woning open te stellen.

Deelnemen kan door in deze woningfiche de gegevens over jouw woning in te geven. Vergeet niet aan te vinken wanneer je jouw woning wil openstellen.

Het is aangeraden maar niet verplicht om je eerst te registreren op Ecobouwers.be of in te loggen als u reeds een profiel hebt aangemaakt op deze website. Op die manier kan u later de woninfiche nog bijwerken als u dat wenst via de link Mijn inhoud.

Openstellers die hun fiche invullen vóór 30 september 2012 krijgen gratis een krat Primus en 2 Primus bierglazen.

Openstellers tellen in oktober 2012 op de door hun gekopen momenten hun woning open. Elke huiseigenaar die zijn dak geïsoleerd heeft, superisolerend glas geplaatst heeft of een hoogrendementsketel geïnstalleerd heeft kan in de weekends van oktober mensen uit de buurt ontvangen. De bedoeling is heel eenvoudig: delen van praktische kennis (hoe heb je een aannemer gezocht, ben je tevreden over je aannemer, hoe heb je het concreet aangepakt, welke premies heb je gekregen, wat heeft het gekost, ...) met geïnteresseerden die deze werken nog niet uitgevoerd hebben.

Praktische informatie vind je op deze pagina.